!نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم

اخبار زندان

زندانیان سیاسی قدیمی را فراموش نکنیم!

او اکنون۱۸ سال است که در بند است. نامش سعید ماسوری است و متولد سال ۱۳۴۴ و محکوم به حبس ابد. دوران محکومیتش را بدون حتی یک روز مرخصی و بدون چشم انداز آزادی در زندان گوهردشت شهر کرج می گذراند.( زندان گوهردشت را که در دهه ۶۰ قتلگاه بسیاری از انقلابیون بود به رجائی شهر تغییر داده اند تا حافظه دروغین برایمان بسازند اما فراموش نمی کنیم.) در تیرماه سال گذشته کلیه وسائل شخصی او را ضبط و مصادره ساختند تا تمامی حس زندگی را از او بگیرند. او که بیمار است از حق هر گونه امکان مداوا همچنان محروم است.

سعید ماسوری در نروژ تحصیل می کرد و به هنگام بازگشت در دیماه ۱۳۷٩ توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد. دستگیری او در اردیبهشت ۱۳۸۰ به اطلاع خانواده اش رسانیدند. اتهام او عضویت در سازمان مجاهدین خلق ست. سعید ماسوری هم اکنون در زندان گوهردشت در بند است.

گلرخ ابراهیمی ایرایی، فعال حقوق مدنی و زنان در اعتراض به انتقال غیرقانونی به زندان قرچک ورامین وضرب و شتم توسط ماموران زندان اوین به همراه آتنا دائمی از ۱۴ بهمن ماه سال گذشته دست به اعتصاب زده بود در تاریخ ۴ اردیبهشت ٩۷ در بیمارستان به اعتصاب غذای خود پایان داد. گلرخ پس از ۶۰ روز اعتصاب غذا به بیمارستان منتقل شده بود. گلرخ ایرایی اعتصاب خشک خود را به اعتصاب غذا تغییر داد و در پی وخامت وضع جسمی در روزهای پایانی اعتصاب غذای به دلیل وخامت حال علیرغم اعتراضش به او چندبار سرم تزریق شد. با اینحال پزشکان نسبت به خطرات جانی تداوم این اعتصاب به او هشدار داده بودند.

گلرخ ابراهیمی ایرانی، ۳ آبان ماه ۱۳۹۵ بدون دریافت احضاریه کتبی توسط ماموران امنیتی جهت اجرای حکم ۶ سال

حبس بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. سال گذشته حکم او از 60 ماه به 30 ماه کاهش یافته است

.

اسماعیل عبدی معلم زندانی وعضو هیئت‌ مدیره‌ی کانون صنفی معلمان ایران که در زندان اوین در بند است از دیروز ۴ اردیبهشت ۹۷ در اعتراض به نقض گسترده حقوق شهروندی معلمان و کارگران دست به اعتصاب غذا زده است.

اسماعیل عبدی به تازگی از سوی کنفرانس سالیانه اتحادیه ملی مدیران مدارس و زنان آموزگار بریتانیا که در بیرمنگام انگلستان برگزار شد،که در بیرمنگام برگزار شده برنده جایزه همبستگس بین المللی این اتحادیه شده بود.

اسماعیل عبدی در سال گذشته نیز در اعتراض به عدم استقلال فوه قضائیه در „صدور احکام امنیتی“ برای فعالان تشکل های صنفی معلمان و کارگران با درخواست صریح خواهان گایان دادن به روند پیگیری پرونده امنیتی علیه خود دست به اعتصاب غذا رده بود.

او بخاطر مبارزه برای آزادی حق تشکل و فعالیت صنفی معلمان و کارگران در بهمن ٩۵ به ۵ سال زندان محکوم شده است

سعید شاه قلعه 18 سال است که در زندانهای جمهوری اسلامی به سر می برد و شاید از زندانیان سیاسی ای باشد که کمتر نامی از او برده شده است . سعید شاه قلعه در سال 1379 به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین دستگیر و به اتهام محاربه با نظام به اعدام محکوم شد ولی پس از چند سال به حبس ابد محکوم گردید.

او از زندانیانی است که مدت مدیدی را در انفرادی های اوین و بند 350 و 240 زندانی بود و از سال 1387 به زندان ماهشهر تبعید گردید وی هم اکنون در شرایط نامساعد جسمی در زندان ماهشهر نگهداری می شود

محکومیت دو شهروند بهائی!

در ادامه سیاست فشار و سرکوب علیه بهائیان در ایران ، دیروز۴ اردیبهشت ، نعمت‌الله بنگاله و دخترش نازنین بنگاله، دو تن از شهروندان بهایی شهر شیراز که در شهریورماه ۱۳۹۵ بازداشت و مدتی بعد با تودیع وثیقه آزاد شده بودند، درشعبه اول دادگاه انقلاب شیراز هر کدام به ۵ سال حبس محکوم شدند. دستگیری آنان با خشونت همراه بود . بر اساس منابع غیررسمی در ایران بیش از سیصد هزار نفر بهایی وجود دارد اما قانون اساسی ایران فقط اسلام، مسیحیت، یهودیت و زرتشتی گری را به رسمیت شناخته و مذهب بهاییان را به رسمیت نمی‌شناسد. به همین دلیل طی سالیان گذشته همواره حقوق بهائیان در ایران به‌صورت سیستماتیک نقض شده است

 زندانی- سیاسی#

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره دوم: پیوستن به فعالیت‌های سیاسی و انقلابی

شبنامه: در دوران اولیه فعالیت چه چالش‌ها و موفقیت‌هایی را تجربه کردید؟
ع هاشمی: هنوز چیزی نگذشته بود که ضربات سراسری ۵۴ آمد و تجربه‌ی تلخی بود، ضرورت حیاتی و هم علاقه‌ی شخصی خودم این بود که کار اساسی ما باید متوجه؛ آگاهی رسانی و جلب و سازماندهی کارگران باشد. به‌همین خاطر، بعد از دوره‌ای کار نزدیک، با رفقای با تجربه‌ای مثل نسترن آل آقا و بهزاد امیری دوان، به کارخانه رفتم و بعد هم طولی نکشید، ضربات مهلک ۸ تیر آمد و بیچاره شدیم!

شبنامه: آیا این دوره از فعالیت درون کارخانه‌ها با پیشنهاد رفیق جزنی از زندان در مورد „پای دوم“ و تبدیل سازمان از یک سازمان مخفی و مسلح به یک سازمان مخفی و مسلح با پایگاه توده‌ای و کارگری هم زمان بود؟
ع هاشمی: مسئله ساختن «پایگاه توده‌ای» همیشه در سازمان مطرح بوده، اما آنچه رفیق بیژن در مورد «پای دوم جنبش» مطرح کرد، طول کشید تا رسما و علنا به صورت برنامه‌ی کار ما مطرح شود.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
1
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: بخش نخست؛ شکل‌گیری شخصیت فردی

ع هاشمی: من متولد میدان شهرداری مشهد (مجسمه) هستم که خیلی زود به احمد آباد، محله‌ای جدید و نو بنیاد، با باغی بزرگ، نقل مکان کردیم، که آن‌موقع ییلاقی بود و هنوز قلعه‌ی «احمد آباد» در آنجا وجود داشت و در نزدیکی آن دبستان ما قرار داشت که اسم‌اش «کاتب پور» بود. خانواده‌ی من چندان سیاسی نبودند، پدرم اما به‌طور منظم یعنی هر شب به رادیوهای خارجی فارسی زبان گوش می‌داد و چون ممنوع بود، در اطاق‌اش را می‌بست و با مخفی کاری به آن‌ها گوش می‌کرد که کنجکاوی مرا بر می‌انگیخت.
البته پدرم از نظر سیاسی با اینکه ضد شاه بود، کلاً آدم محافظه کاری محسوب می‌شد.
و من همیشه او را به عنوان آدمی بورژوا مسلک و محافظه کار ارزیابی می‌کردم و محافظه کاری سیاسی‌اش را با ترسویی مترادف میدیدم، اما بعدا چیزهایی از او دیدم که برایم غریب و آموزنده بود: چه هنگامی که زندان افتاده بودم، در مقابل سرزنش رقبای تجاری‌اش،( که شنیده ایم پسر ات زندان است؟!) به من افتخار می‌کرده،( = پسرم دزدی نکرده! با شاه در افتاده!)

اخبار زندان
گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏ ‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی از جنایت‌های اخیر آمار حداقلی جنایت‌های رژیم از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون کشته‌های راه آزادی ‏ زندانیان سیاسی و معترضان در خطر محکومیت به اعدام عدام‌ها: نقض حق زندگی دستگیری‌ها ‏ زندانیان سیاسی: ناپدیدشده‌گان …

%d Bloggern gefällt das: