در تدارک نهمین گردهمایی_سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایرانـ ۲۹ سپتامبر تا اول اکتبر ۲۰۲۳، برلین، آلمان
عنوان گردهمایی: خیزش انقلابی ژن، ژیان، ئازادی و دادخواهی رهایی بخش شهریور ۱۴۰۱، ۴۵ سال پس از استقرار حکومت جمهوری اسلامی برپایهی سرکوب و کشتار انقلابیون، زنان و خلق های تحتستم، قتل ژینا (مهسا) امینی بهدست پلیس گشت ارشاد سرآغاز مرحلهی دیگری از قیام ستمدیدگان و حاشیهراندهشدگان علیه این حکومت …
سلام شکستگان سالهای سیاه
تشنگان آزادی
در قسمت دوم رادیو دادخواهی با عنوان „آرشیوهای قدغن“ به مستندسازی جمعی و ضرورت و نقش آن در مبارزه طبقاتی پرداخته ایم.
در میان پرچم های سه رنگ دوران سلطنت، شمشیری به دست شیر داده شده است که نمادِ همان ذوالفقارِی ست که در دستِ علی، امام اول شیعیان خون هزاران انسانِ بی گناه را ریخته است، تا اسلام پای برجا بماند و آبرویش حفظ شود. این قدرت مطلق که نمادِ آن در میان پرچم دوران سلطنتی نقش بسته، نشانی دینی ست که سلطنت مطلقهٔ شاهی را نیز به سود شاه که «ظل الله» است، به خوبی توجیه میکند. در پرچم دوران استبداد و کشتار جمهوری اسلامی نیز، شمشیر و ذوالفقار به صورتِ «لااله الا الله»، یعنی به شکل و شمایلِ همان خرچنگ اسلامی درآمده است که بر هست و نیست انسان ایرانی چنگ انداخته و در طول این چهل و چند سال با کشتارهای بی رحمانه و بی بدیل در تاریخ ایران، حاکمیت ولایت مطلقهٔ آخوند را تأمین و تضمین کرده است.
سکوت علیه شکنجه وشکنجه گران را بشکنیم. یاد رفقای جانباخته عزیزمان و آرمان های انسانی و ارزنده شان و همه جانباختگان راه آزادی و سوسیالیسم همواره گرامی باد چهل و هفتمین سالگرد جانباختن رفقای چریک های فدایی خلق که در 25 و 28 اردیبهشت 1355 با یورش ساواک ستمشاهی جانباختند …
فراخوان کارگروه هنری نهمین سمینار سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران خیزش انقلابی زن،زندگی،آزادی موید حرکت اجتماعی است که ریشههای آن را تا سالها پیش از ظهور آن و در چندین دهه خفقان و تبعیض میتوان جستجو کرد… جنبشی که نه تنها در ساحت سیاسی و اجتماعی بلکه در …
طی یک بیانیهی رسمی در فیسبوک راجر جورج واترز، معروف به راجر واترز، زادهی ششم سپتامبر ۱۹۴۳، خواننده، ترانهسرا، نوازندهی گیتار و آهنگساز معاصر و مشهور انگلیسی است. راجر واترز در سال ۱۹۶۵ در کنار „نیک میسن“، „ریچارد رایت“ و „سید برت“ گروه „پینکفلوید“ را پایهگذاری کردند که انقلابی در دنیای موسیقی بود. خلاقیت راجر واترز در پدیدآوردن سبک ویژهای از موسیقی راک بود که …
باروری و بلوغ خیزش زن، زندگی، آزادی راههای نوینی را گشوده و هنوز میگشاید که هر پهنهی آن نیازمند بررسیهای دقیقتری است.
در ماههای اخیر، کنشگران جنبشهای اجتماعی سه منشور منتشر کردهاند که خواستها، مطالبات و چشماندازهای آنها را بیان میکند و میتواند به آرایش نیروها در خیزش کنونی کمک کند.
«منشور مطالبات حداقلی تشکلهای مستقل صنفی و مدنی ایران» در ۱۴ فوریه ۲۰۲۳ با امضای بیش از ۲۰ تشکل، «منشور مطالبات پیشرو زنان ایران» با امضای شماری از کنشگران زن در ۷ مارس ۲۰۲۳، و «منشور آزادی، رفاه، برابری» با امضای شمار زیادی از کنشگران سیاسی و اجتماعی در ۲۹ آوریل ۲۰۲۳ منتشر شدند.
همپوشانیها و، در عین حال، تفاوتهای مطالبات و چشماندازهای بخشهای مختلف جنبشهای اجتماعی در داخل کشور در این منشورها به چشم میخورد.
در آغاز بحث، ازجمله این پرسشها مورد بررسی قرار گرفت:
🚩 انتشار این منشورها، بیانگر چه لحظهی سیاسی در ایران است؟ آیا گامی به جلو است یا تکرار تجربههای پیشین؟
🚩 بهتر نمیبود، و آیا ممکن میبود، که نیروهای پیشرو، تشکلهای مستقل صنفی و مدنی، و فعالانی که با امضای شخصی منشورهای مختلف را امضا کردند میکوشیدند به منشوری مشترک دست یابند؟
🚩 برای تقویت و افزایش همکاری میان عاملان این منشورها چه راههایی متصور است؟ آیا اساساً همکاری میان نیروهای پیشبرندهی منشورها ممکن است؟
🚩 ارتباطی میان منشورها و سازمانیابی فعالان و نیروهای چپ دیده میشود؟
در تدارک نهمین گردهمایی سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایرانـ ۲۹ سپتامبر تا اول اکتبر ۲۰۲۳، برلین، آلمان گفتگوی مهناز قرایی با مژده ارسی پیرامون جنبش دادخواهی و نهمین گردهمایی سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران