بیانیه‌ی جبهه‌ی خلق برای رهایی فلسطین به‌‌مناسبت شانزدهمین سالگرد ترور رفیق ابوعلی مصطفی

مرگ بر ظالمان، چه غزه، چه ایران
خبر

بیانیه‌ی جبهه‌ی خلق برای رهایی فلسطین

به‌‌مناسبت شانزدهمین سالگرد ترور رفیق ابوعلی مصطفی

ترجمه: ش. اندیکا

در شانزدهمین سالگرد شهادت رهبر فلسطینی، عرب و بین‌‌المللی رفیق ابوعلی مصطفی دبیرکل جبهه‌ی خلق برای رهایی فلسطین ما بر عهد خود برای تحقق رویای رهایی فلسطین تاکید می‌‌کنیم. رویایی که از همان بدو پیوستن وی به صفوف جنبش رهایی ملّی همراه او بود. او بدون هرگونه درنگ و اکراه در راه شهادت گام برداشت. روح آتشین، اراده‌ی آگاه و اعتماد استوار او به مردمش، عادلانه بودن آرمان خلق و امید بزرگی که به پیروزی داشت، در تمامی سال‌‌های مبارزاتی‌‌اش، الهام‌‌بخش و سرمشق بود.

او تشخیص می‌‌داد که ماهیت مبارزه علیه تجاوز صهیونیستی به میهن عربی ما و بالاخص فلسطین، مستلزم تلاش‌‌های متمرکز تمام نیروهای ملّی، سازمانیافته، کلکتیو و آگاه در میدان مبارزه است. چنین ادراکی رهنمون او برای پیوستن به صفوف جنبش ملّی عربی و سپس تبدیل وی به رهبر جبهه‌ی خلق برای رهایی فلسطین– که  در تاسیس آن مشارکت نمود – گردید.

شهید کبیر ابوعلی مصطفی در سراسر زندگی مبارزاتی خود جلوه‌ی ارزش‌‌ها، آموزه‌‌ها و اصولی بود که سزاوارند علی‌‌الخصوص در اوضاع امروز فلسطین با تمام معضلات، بحران‌‌ها و پیچیدگی‌‌هایش در پرتو توجه قرار گیرند.

اول، هشیاری و فرهنگی که ابوعلی مصطفی برای فرموله کردن درک خود بر آن اتکا می‌‌نمود. او هرگز از اراده‌ی راسخش برای مطالعه، آموختن و تکامل معرفت و دانسته‌‌هایش دست نکشید. آگاهی دائما در حال تکامل و سیاست و فرهنگِ مستمراً در حال گسترش خود را در خدمت به رهایی ملّی قرار داد. ارزش قائل شدن برای مسئله‌ی فرهنگ و معرفت در اوضاع امروز به مصاف با تمامی تلاش‌‌ها برای تحریف تاریخ، تیره و تار ساختن واقعیت و گسترش فضای یأس، ناامیدی، ویرانگری و شکست‌‌طلبی می‌‌رود.

دوّم، برای او مبارزه یک روش زندگی بود. در اخلاق او، کلام او و عمل او انعکاس می‌‌یافت. مبارزه تنها به‌‌واسطه‌ی یک عنوان، درجه، سمت، حکم و یا تشریفات با او پیوند نمی‌‌یافت. او با خلقش در تمامی مناطق، در داخل و خارج فلسطین و با تمامی اشکال مبارزات خلق- نظامی، سیاسی، سازمانی و توده‌‌ای – رابطه‌‌ای تنگاتنگ داشت و در تمامی مراحل زندگی‌‌اش و از جمله در زمان شهادتش در میان خلقش بود.

این اشکال مبارزه و کاربست آن‌‌ها باید در رأس برنامه‌ی تمام نیروهای سیاسی باشد، تا آنکه بتوانیم تمامی اشکال مبارزه – سیاسی، فرهنگی، نظامی، توده ای، رسانه ای و غیره – را به بهترین نحو و بدون آنکه در تعارض با یکدیگر قرار گیرند، در راستای خدمت به چشم‌‌انداز و اهداف رهایی ملی‌‌مان به‌‌کار بندیم.

سوم، محکم به هدف استراتژیک مبارزه‌ی ملّی فلسطین، رهایی تمام سرزمین فلسطین چنگ بزنیم و نگذاریم به نام «تاکتیک‌‌ها» از سر و ته این مبارزه زده شود، بلکه به این هدف خدمت کنیم و در این راه قدم برداریم.

امروز بعد از ربع قرن مذاکره و گفت‌وگوهای اسلو با دشمن صهیونیست، بی‌‌فایدگی راه مسالمت‌‌آمیز و صدمات فاجعه‌‌بار آن به حقوق، آرمان و اتّحاد خلق ما آشکار است. ضروری است تمامی توهّمات که به هر نحوی در این «پروسه» و در تقابل با یک دولت فلسطینی واقعی، حق تعیین سرنوشت خود و بازگشت [آوارگان به کشور] پیش گذاشته می‌‌شود، را دور بریزیم. در عوض ما باید استوارانه از این راه و تمامی پیامدهای سیاسی و اقتصادی آن گسست کنیم، هرگونه فشار برای بازگشت به مذاکرات را رد کنیم و در مقابل هرتلاشی برای پراکندن توهّم حول امکان دست‌‌یابی به اهداف خلق فلسطین از طریق بده‌‌بستان این طرح‌‌ها و پروژه‌‌ها بایستیم. این شامل به‌‌اصطلاح آن «سازش قرن» یا «راه‌‌حل منطقه‌‌ای» نیز می‌‌گردد. آلترناتیو ما اقدامات مجدّانه برای اعاده‌ی جنبش رهایی‌‌بخش ملّی فلسطین، پایان دادن به تفرقه و برقراری اتّحاد ملّی در میان فلسطینیان است.

چهار، اتّحاد مبارزه‌ی ملّی فلسطین به‌‌معنای اعتلای نقش و عملکرد ابزاری برای مبارزه در طی احیاء و بازسازی جنبش رهایی‌‌بخش فلسطین با یک برنامه، منشور، پایگاه معنوی و مادّی برای گردآوری انرژی‌‌ها و توانایی‌‌های خلق فلسطین است.

وفاداری به شهید ابوعلی و تمام شهدایی که برای سازمان رهایی ‌بخش‌فلسطین، برنامه و نقش ملّی ‌اش با دفاع از اتّحاد نمایندگانش مبارزه کردند، به معنای ضرورت حمایت از توافقات ملّی شکل گرفته در بیروت و تکمیل کار کمیته‌ی تدارک برای تضمین سازماندهی یک شورای متحد ملی حقیقی در خارج فلسطین است. این همچنین به معنای بازسازی نهادهای سازمان رهایی ‌بخش فلسطین بر یک مبنای ملّی، دموکراتیک، متّحد و صحیح همراه با برقراری پلورالیسم و دموکراسی در این نهادها و در کلیه‌ی امور ملّی است.

درود بر شهید و رهبرمان، رفیق ابوعلی مصطفی!ـ

عهد می‌بندیم که راه مبارزه برای دست ‌یافتن به اهداف خلق‌مان برای آزادی و بازگشت آوارگان به کشور را ادامه دهیم.ـ

پیروزی ما حتمی است!ـ

ـ ۲۷ اوت ۲۰۱۷

به نقل از نشریه‌ی تریبون بررسی مسائل خلق‌ها در ایران(۱)ـ 

برای داون لود نسخه پی دی اف نشریه لطفا اینجا کلیک کنید

مرگ بر ظالمان، چه غزه، چه ایران
مرگ بر ظالمان، چه غزه، چه ایران

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

اخبار زندان
گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏ ‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی از جنایت‌های اخیر آمار حداقلی جنایت‌های رژیم از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون کشته‌های راه آزادی ‏ زندانیان سیاسی و معترضان در خطر محکومیت به اعدام عدام‌ها: نقض حق زندگی دستگیری‌ها ‏ زندانیان سیاسی: ناپدیدشده‌گان …

Uncategorized
جمهوری_اعدام در سال گذشته با بیشترین اعدام، رکورد ۸ سال اخیر را رقم زد و شورای حقوق بشر رژیم را برای هفتادمین بار محکوم کرد.

بابک علی پور، متهم سیاسی، علیرغم گذشت ۱۰۹ روز از زمان بازداشت، هنوز در بند ۲۰۹ زندان اوین و در وضعیت بلاتکلیف به سر می‌برد: به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، آقای علی پور درتاریخ یکم دی م ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. تاکنون …

خبر
مقاومت زندگی است. ننگ و نفرت بر رژیم اسلامی

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۶۸ (۲)‏ ‏۱۰ اسفند ۱۴۰۲ – ۲۹ فوریه ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی خبرها‌ی:‏ فساد و غارت‌گری ‏نهادینه‌ی رژیم ‏ کارگران و حوادث کاری؛ حقوق و دستمزد؛ فقر، تورم احضارها؛ اخراج‌ها و محرومیت‌ها نقض آزادی بیان؛ زنان و کودکان نقض حق بهداشت،‌‌ آموزش، محیط زیست …

%d Bloggern gefällt das: