گرامی باد یاد و نام رفیق جانفشان فدایی قاسم سیادتی

رفیق جانفشان فدایی قاسم سیادتی
ایران

ساعت ۹:۳۰ صبح روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ اعلام شد که چریک‌های فدایی خلق ایران و افرادی از نیروی هوایی همراه با گروهی از مردم انقلابی، برای گرفتن رادیو به طرف میدان ارک حرکت کرده‌اند. به دنبال حرکت این گروه‌ها، سیل مردم به طرفداری از آن‌ها به این میدان سرازیر شد و طولی نکشید که خیابان‌های داور، خیام و خیابان جنوبی کاخ وزارت دادگستری در محاصره مردم قرار گرفت.درگیری تا ساعت ۱۳:۳۰ همچنان ادامه داشت. در این ساعت قسمت تولید و انتشارات رادیو توسط نظامیان آتش زده شد و آنگاه ماموران انتظامی ‌و افراد نظامی ‌که از هم پاشیده شده بودند ناچار به فرار شدند و سرانجام رادیو به تسخیر مردم مسلح و چریک‌ها درآمد؛ البته در حین درگیری‌ها رفیق قاسم سیادتی، عضو کمیته مرکزی سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران در راه پله‌های ساختمان رادیو کشته شد.

رفیق جانفشان فدایی قاسم سیادتی
رفیق جانفشان فدایی قاسم سیادتی
Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

ایران
جنبش نوین مردم ایران و مسئلهٔ پرچم، هوشنگ دیناروند

در میان پرچم های سه رنگ دوران سلطنت، شمشیری به دست شیر داده شده است که نمادِ همان ذوالفقارِی ست که در دستِ علی، امام اول شیعیان خون هزاران انسانِ بی گناه را ریخته است، تا اسلام پای برجا بماند و آبرویش حفظ شود. این قدرت مطلق که نمادِ آن در میان پرچم دوران سلطنتی نقش بسته، نشانی دینی ست که سلطنت مطلقهٔ شاهی را نیز به سود شاه که «ظل الله» است، به خوبی توجیه می‌کند. در پرچم دوران استبداد و کشتار جمهوری اسلامی نیز، شمشیر و ذوالفقار به صورتِ «لااله الا الله»، یعنی به شکل و شمایلِ همان خرچنگ اسلامی درآمده است که بر هست و نیست انسان ایرانی چنگ انداخته و در طول این چهل و چند سال با کشتارهای بی رحمانه و بی بدیل در تاریخ ایران، حاکمیت ولایت مطلقهٔ آخوند را تأمین و تضمین کرده است.

فراخوان کارگروه هنری نهمین سمینار سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران
ایران
فراخوان کارگروه هنری نهمین سمینار سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران

فراخوان کارگروه هنری نهمین سمینار سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران خیزش انقلابی زن،زندگی،آزادی موید حرکت اجتماعی است که ریشه‌های آن را تا سالها پیش از ظهور آن و در چندین دهه خفقان و تبعیض می‌توان جستجو کرد… جنبشی که نه تنها در ساحت سیاسی و اجتماعی بلکه در …

نهمین گردهمایی سراسری در باره کشتار زندانیان سیاسی در ایران
ایران
گفتگوی مهناز قرایی با مژده ارسی پیرامون جنبش دادخواهی و نهمین گردهمایی سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران

در تدارک نهمین گردهمایی سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایرانـ ۲۹ سپتامبر تا اول اکتبر ۲۰۲۳، برلین، آلمان گفتگوی مهناز قرایی با مژده ارسی پیرامون جنبش دادخواهی و نهمین گردهمایی سراسری درباره کشتار زندانیان سیاسی در ایران

%d Bloggern gefällt das: