جنایت بی‌رحمانه ساواک در تپه‌های اوین

Uncategorized

ـ #نگاهی به اسناد #چرا انقلاب شد

بهمن نادری‌پور معروف به تهرانی، یکی از سر شکنجه‌گران ساواک، به جنایت فجیع ساواک در ۳۰فروردین ۱۳۵۴ اذعان می‌کند. او در جریان محاکمه‌اش در سال1358، به‌ جنایت هولناک ساواک چنین اعتراف کرد:
«…زندانیان را پیاده کرده به‌ ردیف روی زمین نشاندند، در حالی‌که دستها و چشمهایشان بسته بود. سپس رضا عطاپور فاتحانه پا پیش گذاشته و گفت: ”همان‌طور که شما و رفقای شما در دادگاههای انقلابی خود رهبران و همفکران ما را محکوم کرده و حکم را اجرا می‌کنید، ما هم شما را محکوم کرد‌ه و می‌خواهیم حکم را اجرا کنیم“.
جزنی و چند نفر دیگر به این عمل اعتراض کردند.‌
اولین کسی که رگبار مسلسل را به‌سوی آنها بست سرهنگ وزیری بود و از آنجا که گفتند همه باید شلیک کنند، همه شلیک کردند. من نفر چهارم یا پنجم بودم که شلیک کردم… جلیل سعدی اصفهانی، بالای سر همه رفت و تیر خلاص را شلیک کرد»…

یاد یاران گرامی!

چریک‌های فدایی خلق :

بیژن جزنی #محمد چوپانزاده

#مشعوف کلانتری #احمدجلیل‌افشار #حسن ضیاء‌ظریفی #عباس سورکی #عزیز_سرمدی

و نیز دو مجاهدخلق #کاظم ذوالانوار #مصطفی جوان_خوشدل

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

Uncategorized
ژن،ژیان،آزادی: برنامه ای از زنان دالاس تگزاس

« زن‌، زندگی، آزادی» موضوعات مورد بحث: -بررسی تنوع در دیدگاه‌ها و روش‌های مبارزاتی، تحلیل نقش اتنیک‌ها و گروهای عقیدتی مختلف در جنبش. بررسی نقش مردان در این جنبش و تداوم آن. ارتباط و تاثیر این جنبش با دیگر جنبش‌های اجتماعی. زمان: شنبه ۲۱ سپتامبر ساعت ۶-۹ شب.

مصاحبه با عباس هاشمی
برگی از تاریخ
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره چهارم: در مورد سازمان چریکهای فدایی خلق ایران

شبنامه: با اینکه گرایش راست بیگوندی‌ها قبلا از سازمان رفته بودند، چطور شد که باز هم در جریان انقلاب یک اکثریتی پیدا شد که کاملا توده‌ای بود؟!
ع هاشمی: پیدایش اکثریت یک دلیل تشکیلاتی دارد و یک دلیل ایدئولوژیک:
بعد از ضربات۵۴، بنا به مصوبه‌ی کمیته مرکزی سازمان و تاکید رفیق حمید اشرف، عضوگیری ممنوع شده بود. تکوین شرایط عینی انقلاب به طور طبیعی این مصوبه را ملغا کرد و سازمان به شکل شتابزده‌ای به عضوگیری پرداخت؛ در این عضوگیری‌ها که اسمش «عضوگیری ویژه» بود (یعنی علی‌رغم مصوبه) کسانی عضوگیری شدند که اساسا فعالین صنفی دانشجویی بودند.
معروف‌ترین این‌ها فرخ نگهدار و مهدی فتاپور بودند که به دلیل آشنایی با دیگر زندانیان سیاسی، عضوگیری‌ها را هم جهت می‌دادند، یعنی چه کسانی خوب هستند، در نتیجه، عملا یک باندی از زندانیان سیاسی، تقریبا فله‌ای عضوگیری شدند که عموما رفیق گرمابه‌ی هم بوده‌اند. علت یا شانس اکثریت شدن این‌ها اما تنها به این محدود نمی‌شود، در شرایط انقلابی که کرور کرور آدم به سمت سازمان آمده، خیلی راحت صنفی کارها دست به ارتباط گیری زدند و به سرعت مثل یک بهمن، بزرگ شدند و بر سر سازمانی کوچک فرود آمدند! به همین سادگی!ـ

مصاحبه با عباس هاشمی
تاریخ معاصر
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره سوم: مهم‌ترین دوره ی فعالیت سیاسی

تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه با دگرگونی‌های شتابزده و پیچیده نیم قرن اخیر، با کاستی‌های قابل توجهی در زمینه مستندسازی روبروست. بسیاری از رویدادها و تجربه‌های مهم به دلیل عدم ثبت دقیق، دسترسی نداشتن به منابع و مآخذ معتبر و یا توجه ناکافی به جزئیات، به مرور زمان در ابهام فرو …

%d Bloggern gefällt das: