عدالت خواهی را نمیتوان اعدام کرد
- By : Editor_4
- Category : Uncategorized
درد شدید جسمانی زینب جلالیان و عدم انتقال او به بیمارستان از سوی وزارت اطلاعات
▪️زینب جلالیان، تنها زندانی سیاسی محکوم به حبس ابد که هفدهمین سال حبس خود را در زندان مرکزی یزد میگذراند، در چند هفته گذشته به دلیل «درد شدید در ناحیه پهلوی سمت راست» به بهداری زندان منتقل و پس از معاینه توسط پزشک عمومی، بدون انجام معاینات تخصصی و درمان قطعی به داخل بند بازگردانده شده است. او در هفتههای گذشته به دلیل درد شدید خواستار انتقال خود به مراکز درمانی خارج از زندان برای انجام آزمایشات لازم در این خصوص شده، اما به دلیل مخالفت وزارت اطلاعات از دسترسی به خدمات درمانی محروم است.
زینب جلالیان در محرومیت کامل حق درمان بهسر میبرد. او که از بیماریهای متعد قلب، معده و روده رنج میبرد، سالهاست که به بیماری ناخنک چشم مبتلاست. ماموران امنیتی و نمایندگان وزارت اطلاعات بارها حق مرخصی او را در گرو پذیرش اظهار ندامت او دانستند، امری که همواره و تاکیدا از سوی وی رد شده است.
زینب جلالیان در آستانهی نابینایی نیز قرار دارد.
همچنین روز سهشنبه هفدهم بهمنماه ۱۴۰۲ زینب جلالیان در حالی که میبایست برای درمان بیماری ناخنک چشم به بیمارستان یزد منتقل میشد، به دلیل کارشکنی مسئولین زندان در زمان مقرر به بیمارستان اعزام نشد و به همین دلیل پزشک معالج از انجام اقدامات درمانی او خودداری کرد.
⚪️ در تمامی ۱۷ سال گذشته، او بدون حتی یک روز مرخصی، بهصورت پیوسته مورد شکنجه، بازجوییهای مرگآور و تبعید به بیش از پنج زندان در شهرهای مختلف، محکوم شده است. برای زینب جلالیان، حقی تحت عنوان «درمان پزشکی»، «بهرهمندی از آزمایشات پزشکی قانونی» و یا هر حقوق ابتدایی، وجود ندارد.
او کوه استواری است که برشماری ظلم و تبعیض علیه او، ایستادگی و مقاومتش را نیز برجستهتر خواهد کرد.
تداوم محرومیت وریشه مرادی از تماس با خانواده و عدم دسترسی وکلا به پرونده
به گزارش شبکه حقوق بشر کردستان: «#وریشه_مرادی، زندانی سیاسی در زندان اوین همچنان از ۱۷ اردیبهشت سال جاری با دستور قاضی ابوالقاسم صلواتی از حق تماس و ملاقات با خانواده و وکلایش محروم است.دو هفته گذشته نیز در آستانه برگزاری دومین جلسه دادگاه این فعال زن کُرد، پس از مراجعه وکلای وی به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران برای مطالعه پرونده، به آنها اعلام شده که حق دسترسی به پرونده و حتی مراحعه مجدد به دادگاه را ندارند.
اولین جلسه دادگاه وریشه مرادی در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام #بغی از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان برگزار شد. در این جلسه وی اجازه دفاع از خود را نیافت و قاضی ابوالقاسم صلواتی، حتی به وکلای او نیز اجازه دفاع نداد.
در حالی که قرار بود اولین جلسه دادگاه در تاریخ ۲۴ اردیبهشت برگزار شود، اما به دلایل نامعلوم لغو و در تاریخ ۲۵ اردیبهشت با دستور قاضی صلواتی وی برای بازجویی مجدد به مدت سه روز به سلول انفرادی بند ۲۰۹ منتقل شد. او و #پخشان_عزیزی در اعتراض به این انتقال به مدت دو روز دست به اعتصاب غذا زدند.
وریشه مرادی، اهل سنندج و عضو جامعه زنان آزاد شرق کردستان (کژار) در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ پس از انجام فعالیتهای سیاسی و تشکیلاتی در شهر کرمانشاه، زمانی که قصد بازگشت به سنندج را داشت، توسط نیروهای وزارت اطلاعات در ورودی این شهر بازداشت شد.
او ۱۳ روز نخست بازداشت را در بازداشتگاه این نهاد امنیتی در سنندج گذراند و پس از آن به بند ۲۰۹ زندان اوین در تهران منتقل شد. وی در این مدت برای انجام اعترافات اجباری تحت فشار و شکنجه قرار گرفت و در تاریخ ۵ دی ۱۴۰۲ پس از تحمل ۵ ماه سلول انفرادی به بند زنان زندان اوین انتقال یافت».
اعتصاب غذا و وخامت حال فاطمه (مژگان) تدریسی، در اعتراض به شرایط زندان
به گزارش کانون حقوق بشر ایران: «از روز ۲۱ تیرماه، زندانی سیاسی فاطمه (مژگان) تدریسی در اعتراض به شرایط زندان و عدم استفاده از مرخصی دست به اعتصاب غذا زده است. این اقدام در اعتراض به سلب حقوق مسلم یک زندانی از جمله اعزام به مرخصی با قید وثیقه است.
وی در اوایل شهریورماه ۱۴۰۲، توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. او پس از پایان مراحل بازجویی در تاریخ ۶شهریور ۱۴۰۲، به زندان کچویی کرج منتقل شد. اتهامات مطروحه علیه این زندانی سیاسی، اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام و توهین به خامنهای و تشکیل گروه به قصد بر هم زدن امنیت کشور است.
وی به همراه زندانی سیاسی مریم جلال حسینی درشعبه اول دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی آصفالحسینی محاکمه شد. او در نهایت به ۶سال زندان، و ۲سال تبعید به زنجان محکوم شده است. طبق خبرهای تکمیلی، او امروز ۲۵ تیرماه به دلیل افت فشار خون ناشی از اعتصاب غذا به بهداری زندان منتقل شده و سرم دریافت کرده است».
بازداشت مژگان سلمانزاده، محقق و شهروند بهائی
یک شهروند بهائی به نام مژگان سلمانزاده، محقق حوزه مطالعات روانشناسی فیزیولوژیک، از دو هفتهی گذشته توسط نیروهای امنیتی در شهر ماکو بازداشت شده است.
به گزارش ههنگاو: «مژگان سلمانزاده، ساکن تهران پس از اقامت دوهفتهای در شهر ماکو، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.وی طی یک تماس تلفنی به نزدیکان خود اطلاع داده است که به بخش عمومی زندان مرکزی ماکو منتقل شده است».
بازداشت و بیخبری از وضعیت مرضیه ریگیخالص، شهروند بلوچ
بهگزارش حالوش: «یک شهروند بلوچ با هویت مرضیه ریگیخالص توسط نیروهای امنیتی در فاضلآباد از توابع استان گلستان بازداشت و باوجود گذشت ۴۳ روز از زمان بازداشت سرنوشتش نامعلوم است.
تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاع دقیقی از دلایل بازداشت، اتهامات انتسابی، محل نگهداری و سرنوشت این شهروند در دسترس نیست». تصویری از مرضیه ریگیخالص منتشر نشده است
صبح امروز شنبه ۲۳ تیرماه، متین یزدانی، جهت تحمل حبس راهی زندان لاکان شد
همراه با دیگر فعالان حقوق زنان، ذیل «پرونده مرداد ۱۴۰۲»، متین یزدانی با حضور در دادسرای انقلاب رشت، جهت تحمل حبس، راهی زندان لاکان شد.
صبح امروز شنبه ۲۳ تیرماه، جمعی از فعالان حقوق زنان ساکن گیلان، جهت تحمل دوران حبس راهی زندان لاکان شدند
فروغ سمیعنیا، جلوه جواهری، نگین رضایی، شیوا شاهسیاه و آزاده چاوشیان، از فعالان حقوق زنان در «پرونده مرداد ۱۴۰۲» با همراهی جمع کثیری از فعالین واعضای خانواده مقابل دادسرای انقلاب رشت، جهت تحمل حبس، راهی زندان لاکان شدند.
شریفه محمدی، فعال کارگری، در تاریخ ۱۴ آذر ۱۴۰۲ در رشت بازداشت شد. او پس از ۲۰ روز به اداره اطلاعات سنندج و در تاریخ دهم اسفند سال گذشته به زندان لاکان رشت منتقل شد. در طول ماههای گذشته اخباری مبنی بر ضرب و شتم و شکنجه جسمی وی در اداره اطلاعات این شهر، منتشر شد.
این فعال کارگری درتاریخ ۱۴ تیرماه ۱۴۰۳، مقارن با آغاز هشتمین ماه بازداشتش، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب رشت با اتهام «بغی» به اعدام محکوم شد.
صدور حکم اعدام برای شریفه محمدی در طول یک هفتهی گذشته، با واکنشهای گستردهای از سوی فعالان سیاسی و مدنی، فعالان حقوق زنان، زندانیان سیاسی، نهادهای حقوق بشری داخلی و بینالمللی مواجه شده است که طی آن، همگی خواستار لغو فوری حکم اعدام این فعال کارگری شدهاند. پوستر ارسالی به بیدارزنی
خبربازداشت و احضار فعالان حقوق زنان و فعالان مدنی گیلان؛ اجرای حکم بیش از ۶۰ سال زندان!
صبح روز بیستم تیرماه، زهره دادرس، فعال حقوق زنان بدون احضار و اطلاع قبلی با هجوم ماموران امنیتی به خانهاش بازداشت شد. همچنین زهرا دادرس نیز پس از حضور در شعبهی اجرای احکام، بازداشت و به زندان لاکان رشت منتقل شد.
در خبرها آمده است که همزمان با این بازداشتها، طی تماسهای تلفنی، به فروغ سمیعنیا، جلوه جواهری، متین یزدانی، یاسمین حشدری، نگین رضایی، آزاده چاوشیان، سارا جهانی و هومن طاهری نیز اعلام شده است که جهت اجرای حکم، خود را تا شنبه به زندان لاکان رشت معرفی کنند. پیشتر در خردادماه ۱۴۰۳ حکم بیش از ۶۰ سال زندان این ده تن در دادگاه تجدیدنظر گیلان تایید شده بود.
ویدئویی از زهرا دادرس، پیرامون حمله ماموران امنیتی به منزل زهره دادرس
زهرا دادرس، اعلام کرده است که ماموران اطلاعات، بدون ابلاغیهی اجرای حکم، به منزل زهره، یورش برده و اعلام کردند که جهت جلوگیری از خروج از کشور این فعال حقوق زنان، در اقدامی پیشگیرانه، او را بازداشت کردند.
این درحالی است که طی ماههای گذشته، تمامی این فعالین حقوق زنان، بر ایستادگی و آمادگی کامل خود جهت تحمل دوران حبس ظالمانهشان تاکید داشتهاند.
▪️زهرا دادرس پس از بازداشت خواهر خود و دریافت تماس تلفنی مبنی بر حضور در تاریخ مقرر شنبهی هفتهی آتی به زندان لاکان، پس از ارائهی توضیحاتی از چگونگی بازداشت زهره دادرس، جهت اجرای حکم ۳ سال و ۶ ماه حبس به زندان لاکان رفت.
بازداشت زهره دادرس و احضار تمامی فعالان حقوق زنان و مدنی «پرونده مرداد ۱۴۰۲ گیلان» جهت اجرای حکم
صبح امروز بیستم تیرماه، زهره دادرس، فعال حقوق زنان با ورود ماموران جهت اجرای حکم در منزل شخصی خود بازداشت شد. همچنین «زهرا دادرس» نیز به شعبه اجرای احکام زندان لاکان مراجعه کرده است.
همزمان با این بازداشت، طی تماسی تلفنی، فروغ سمیعنیا، جلوه جواهری، متین یزدانی، یاسمین حشدری، نگین رضایی، آزاده چاوشیان، شیوا شاهسیاه، سارا جهانی و هومن طاهری، جهت اجرای حکم حبس میبایست تا شنبه خود را به زندان لاکان رشت معرفی کنند.
اجرایی شدن احکام حبس عاطفه رنگریز در زندان شاهرود
بنا بر گزارش منابع مطلع به بیدارزنی: «پیرو حضور قبلی دادستان دامغان به زندان شاهرود و اعلام وضعیت پروندهی عاطفه رنگریز، ۶ میلیون جریمه نقدی از بابت پرونده مهرماه ۱۴۰۲ وی، ذیل اتهامات «همکاری و عضویت در گروههای معاند نظام» به ۲ سال و ۷ ماه و ۱۶ روز حبس و از بابت «تبلیغ علیه نظام» به ۷ ماه و ۱۶ روز حبس تغییر پیدا کرد. روز گذشته اجرای این احکام به وی ابلاغ شده است».
عاطفه رنگریز از روز ۹ تیرماه پس از حضور در دادسرای دامغان، بازداشت و به زندان شاهرود، منتقل شد.
بیانیه ریحانه انصارینژاد فعال کارگری از زندان اوین در ارتباط با حکم ظالمانه ی اعدام شریفه محمدی
https://www.instagram.com/free_sharifeh_mohammadi?igsh=aWpkZnN1eWZpeHlq
…جرم او این است که جرأت داشته و برای احقاق حقوق خود و دیگر همطبقهایهایش تلاش کند. جرم او این است که کارگرانی از کردستان را میشناسد و آنها را همدرد خود میداند. او زمانی عضو کمیتهی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری بوده است
مطابق مقاوله نامههای سازمان جهانی کار (آی.ال.او)، که به امضای حاکمیت جمهوری اسلامی نیز رسیده، تلاش کرده است. حالا بیدادگاهی در رشت اعلام کرده که کمیتهی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری وابسته به کومله است و بر همین اساس شریفه محمدی را که روزی عضو این کمیته بوده، به اعدام محکوم کرده است. همانگونه که محمود صالحی نیز اعلام کرده، من هم تصریح میکنم که کمیتهی هماهنگی هیچ ارتباطی به کومله ندارد و این اتهام تلاشی در جهت سرکوب کارگران عضو این کمیته است
ریحانه انصاری نژادی
شریفه محمدی آزاد باید گردد
ریحانه انصاری آزادبایدگردد
جنگ علیه زنان
ژن ژیان ئازادی
اعتراضات_سراسری
@bidarzani
Keine Kommentare