زندانی ی سیاسی آزاد باید گردد.
- By : Editor_4
- Category : Uncategorized
برگزاری دادگاه معید ساعدی، برادر ۱۵ سالهی سارینا ساعدی
به گزارش هرانا: «امروز دوشنبه بیستم آذرماه، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام معید ساعدی، نوجوان ۱۵ ساله و برادر سارینا ساعدی، نوجوان جانباخته در قیام ژینا، در دادگاه کیفری سنندج برگزار شد. در جریان این جلسه در شعبه ۱۰۸ دادگاه کیفری سنندج، معید ساعدی ازبابت اتهام تبلیغ علیه نظام به دفاع از خود پرداخته است.» این نوجوان متولد ۱۳۸۷ پیشتر در تاریخ بیست و سوم شهریورماه، توسط نیروهای امنیتی در سنندج بازداشت شد. وی نهایتا چندی بعد با تودیع وثیقه آزاد شد.
همچنین هاشم ساعدی، پدر سارینا و معید ساعدی در پی برگزاری تجمع اعتراضی شماری از خانوادههای جانباختگان قیام ژینا بر سر مزار دانیال پابندی، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و چندی بعد آزاد شد. وی توسط دادگاه کیفری دو بوکان به شش ماه و پانزده روز حبس و چهل ضربه شلاق محکوم شد.
⚪️ سارینا ساعدی، نوجوان ۱۶ ساله اهل سنندج در تاریخ چهارم آبان ۱۴۰۱ و در خلال قیام ژینا در این شهر مورد ضرب و شتم نیروهای امنیتی قرار گرفت و بر اثر ضربات وارده جان خود را از دست داد.
فرشته حسینی جهت اجرای حکم حبس، به زندان ارومیه منتقل شد
فرشته حسینی، ساکن بوکان امروز دوشنبه بیستم آذرماه، پس از احضار به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب این شهر جهت اجرای حکم حبس به بند زنان زندان مرکزی ارومیه منتقل شد.
فرشته حسینی در بهمنماه سال گذشته توسط شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری بوکان به اتهام “تبلیغ علیه نظام” به هشت ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم چندی پیش در دادگاه تجدیدنظر عیناً تأیید شد.
تفهیم اتهام «بغی» به فروغ تقیپور، مرضیه فارسی و نسیم غلامیفرد
سه زن زندانی سیاسی به نامهای مرضیه فارسی، فروغ تقیپور و نسیم غلامیفرد، روز شنبه هجدهم آذرماه، در دادسرای اوین مورد تفهیم اتهام قرار گرفتند. این افراد با اتهام همکاری با یکی از گروه های اپوزیسیون به “بغی” متهم شدند. اتهامی که می تواند به صدور حکمهای سنگین از جمله اعدام منتهی شود.
به گزارش هرانا: «فروغ تقیپور و مرضیه فارسی که پیشتر در تاریخ ۳۰ مردادماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شده بودند، در دادسرای اوین به ظن همکاری با یکی از گروه های مخالف نظام از بابت اتهام بغی تفهیم شدند.
همچنین نسیم غلامیفرد، زندانی سومی که اتهام بغی به او تفهیم شده، در تیرماه سال جاری در ارتباط با همکاری با یکی از گروههای اپوزیسیون در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود.» عکسی از نسیم غلامیفرد یافت نشد.
تداوم بازداشت و بیخبری از شریفه محمدی، فعال کارگری در اداره اطلاعات رشت
با گذشت پنج روز از بازداشت شریفه محمدی، توسط اداره اطلاعات در رشت، وی همچنان بهصورت بلاتکلیف با قرار بازداشت موقت در این بازداشتگاه نگهداری میشود.
این فعال کارگری تنها یکبار تماس داشته است که این رویه، موجب نگرانی خانواده و نزدیکان پیرامون وضعیت سلامت او شده است. شریفه محمدی، فعال کارگری روز سه شنبه ۱۴ آذرماه با یورش ماموران امنیتی در رشت بازداشت شد
@bidarzani
محکومیت تینا دلجو به یک سال بس تعزیری، از سوی دادگاه انقلاب رشت
تینا دلجو، فعال سیاسی- اجتماعی گیلان با حکم دادگاه انقلاب رشت به یکسال حبس تعزیری محکوم شد.وی چندی پیش به اتهام تبلیغ علیه نظام سه روز در زندان لاکان رشت در بازداشت موقت به سر میبرد. مصداق اتهام او صفحه اینستاگرام شخصی است.
انتقال اجباری لیدا اسماعیلی از کرج به فردیس، در پی توقف حکم تبعید این فعال صنفی معلمان به بندرعباس
به گزارش شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، در پی لغو حکم تبعید لیدا اسماعیلی به بندرعباس که از اوایل سال تحصیلی جاری به این فعال صنفی استان البرز ابلاغ شده بود، نیروهای حراستی از طریق اعمال فشار بر مدیران ادارات، بدون هیچ حکمی از مراجع رسیدگی به تخلفات و مراجع قضایی، ایشان را به شهرستان فردیس در استان البرز منتقل کردند.
لازم به ذکر است که پیشتر، لیدا اسماعیلی با حکم هیات رسیدگی بدوی به تخلفات اداری به بازنشستگی اجباری و کسر گروه محکوم شده و ایشان در فرصت قانونی به رای صادره اعتراض کرده و فرایند این رسیدگی در جریان است.
محکومیت سپیده رشنو به مجموع ۳ سال و ۱۱ ماه حبس تعزیری
بنا بر اطلاعرسانی میلاد پناهیپور، وکیل سپیده رشنو: «او به اتهام «انتشار تصاویر مبتذل در فضای مجازی» به چهار ماه «حبس قطعی» دیگر محکوم شده است که در مجموع بابت دو پرونده، به سه سال و ۱۱ ماه زندان محکوم شده است».
محکومیت زینب خنیابپور از بازداشتشدگان قیام ژینا به ۳ ماه و ۱ روز حبس
زینب خنیابپور، از بازداشتشدگان قیام ژینا که به دلیل پیوستن به اعتصابات سراسری، کسبوکارش توسط نهادهای امنیتی پلمپ و بازداشت شد، در دادگاه به سه ماه و یک روز حبس محکوم شده است
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی زهرا سعیدیان جو، خواهر دادخواه
به گزارش هرانا: «زهرا سعیدیان جو، خواهر دادخواه میلاد سعیدیان جو، از جانباختگان قیام ژینا در ایذه، علیرغم گذشت ۲۳ روز از زمان بازداشت، کماکان در بازداشت و بلاتکلیفی بسر میبرد.
رضا شفاخواه، وکیل زهرا سعیدیان جو در این خصوص گفت: “علیرغم تعیین و تامین وثیقه، بازپرس شعبه دوم دادسرای ایذه از پذیرش آن خودداری کرده است”.
انتقال پخشان عزیزی، زندانی سیاسی كُرد، به بند زنان اوین، پس از ۴ ماه بازداشت
پخشان عزیزی، روزنامهنگار، مددکار اجتماعی و زندانی سیاسی سابق کُرد از بند ٢٠٩ به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
وی در مدت سپریشده از بازداشت اخیر خود، از حق دسترسی به وکیل، ملاقات حضوری و همچنین برقراری تماس تلفنی با خانواده محروم بود.
پخشان عزیزی، روز ١٣ مردادماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی در شهرک خرازی شهر تهران توسط ماموران امنیتی وزارت اطلاعات بازداشت شده بود. به گزارش ههنگاو: «چند نفر از اعضای خانواده وی نیز بازداشت شده بودند که پس از چند روز آزاد شدند.»
پخشان عزیزی روز ٢۵ آبان ماه ۱۳۸۸، در تجمع اعتراضی دانشجویان کُرد دانشگاه تهران علیه اعدام زندانیان سیاسی در کُردستان، بازداشت و در نهایت، روز ٢٨ اسفند ماه همان سال، پس از ۴ ماه بازداشت با تودیع وثیقه ١٠٠ میلیون تومانی آزاد شده بود.
بازداشت مایسا اکبری در مراسم چهلم آرمیتا گراوند و انتقال وی به زندان اوین
مایسا (فاطمه) اکبری، ۲۲ساله و آرایشگر جوانی است که چهارشنبه هفته گذشته در مراسم چهلم آرمیتا گراوند بازداشت شد.
طی این مدت، او تنها یک تماس کوتاه با مادرش داشته است و اطلاع داده که در زندان اوین و در سلول انفرادی، تحت بازجویی است.
مراسم چهلم آرمیتا گراوند، پانزدهم آذر ماه ۱۴۰۲، در فضایی امنیتی برگزار شد و چند تن از حاضران بازداشت شدند. از اسامی دیگر بازداشتشدگان این مراسم، اطلاعی در دست نیست
تهدید و بازجویی زینب جلالیان، همراه با دستبند و پابند در زندان مرکزی یزد
زینب جلالیان، تنها زن زندانی سیاسی محکوم به حبس ابد که شانزدهمین سال حبس خود را در زندان مرکزی یزد میگذراند، طی هفتههای گذشته برای چندمین بار در طول مدت حبس خود، مورد بازجویی تیمی سه نفره از وزارت اطلاعات قرار گرفته است.
وی با دستنبد و پابند به دفتر حفاظت زندان مرکزی یزد منتقل و مورد تهدید قرار گرفته است. ماموران اطلاعات به زینب جلالیان اعلام کردند که تنها راه دسترسی وی به خدمات پزشکی و درمانی و حتی آزادی، نگارش توبه نامه و ابراز ندامت است، رویهای که زینب جلالیان، بارها رد و بر مواضع خود تاکید داشته است.
▪️همچنین بازجویان امنیتی به زینب جلالیان اعلام کردهاند که باید نامهی منتشر شده از شرح وضعیت خود در روزنامه لوموند فرانسه را تکذیب کند. بازجویان همچنین به او گفتهاند که برخلاف روال معمول که پرونده زندانیان در اختیار قوه قضاییه است، وزارت اطلاعات مسئول پرونده این زندانی سیاسی است و تصمیمگیری در مورد امکان دسترسی به خدمات پزشکی تخصصی و آزادی وی پس از ابراز ندامت در اختیار این نهاد امنیتی است.
▪️زینب جلالیان باز هم درخواست نگارش توبهنامه را رد و بازجویی همراه با دستبند و پابند خود را مصداق شکنجه دانست.وی طی شانزده سال گذشته در پی شکنجههای متعدد جسمی و روانی و همچنین محرومیت همیشگی از حق بهرهمندی از خدمات پزشکی با تشدید بیماریهای مختلف مواجه شده است.
چشمان زینب جلالیان به علت ابتلا به ناخنک چشم در شرف نابینایی است، ابتلا به برفک دهان، آسم، ناراحتی کلیوی و همچنین گوارشی، بخشی از بیماریهای تشدید یافته اوست، کسی که تمامی شانزده سال گذشته را بدون حتی یک روز مرخصی در پنج زندان مختلف اوین، خوی، کرمانشاه، قرچک و زندان مرکزی یزد گذرانده است.
زینب جلالیان، کوه استواری است که برشماری ظلم و تبعیض علیه او، ایستادگی مقاومتش را نیز برجستهتر خواهد کرد.
آرمیتا پاویر، دانشجوی محبوس در زندان تبریز به دادگاه احضار شد
به گزارش شورای صنفی دانشجویان کشور: «آرمیتا پاویر دانشجوی زیست سلولی مولکولی دانشگاه مدنی آذربایجان برای برگزاری جلسه دادگاه به اتهام تبلیغ علیه نظام در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۲ به دادگاه احضار شده است.
این دانشجو که هم اکنون در زندان تبریز بازداشت است از تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۲ در اعتراض به وضعیت بد خود در زندان دست به اعتصاب غذا زده است و طبق گزارشهای رسیده حال جسمی او مساعد نیست، بهطوری که هفته گذشته به بیمارستان منتقل شده است.
بدینوسیله مجددا تاکید میکنیم که مسئولیت حفظ جان و سلامت آرمیتا پاویر و تمامی زندانیان برعهده سازمان زندانهای جمهوری اسلامی است و باید در ساحت افکار عمومی پاسخگوی آسیبهای تحمیل شده به وی باشند.»
ژن ژیان ئازادی
اعتراضات_سراسری
@bidarzani
Keine Kommentare