سمینار چهل سال بعد از انقلاب ۵۷ و سی سال بعد از کشتار تابستان ۶۷

اطلاعیه

 

اطلاعیه‌ی شماره‌ی اول درباره‌ی

سمینار چهل سال بعد از انقلاب ۵۷ و سی سال بعد از کشتار تابستان ۶۷

در آستانه قرار گرفته‌ایم، در آستانه قرار داشته‌ایم. تمام این چهل سال گذشته را در آستانه قرار داشته‌ایم. پشت سر را که نگاه می‌کنیم چهل سال غرور و افتخار، چهل سال بی‌باکی و شرافت، چهل سال مقاومت و مبارزه و توامان با آن چهل سال خون و جنون، چهل سال سرکوب و دهشت، چهل سال رنج و شکنج را پشت سر نهاده‌ایم تا در این آستانه قرار بگیریم که کنون بر پاشنه‌ی آن ایستاده‌ایم.

دی‌ماه ۱۳۹۶، دی‌ماه بزرگ ۱۳۹۶ همه چیز را تغییر داده است. آنهایی که انقلابشان با خشونت و اقتدار سرکوب شده بود و صلاحیت مداخله در امر سیاسی برای همیشه از آنها سلب شده بود، آنهایی که نمایندگان سیاسی‌شان را ابتدا در فرودگاه‌ها و جاده‌ها و زیر پل‌های متروکه به گلوله بستند و سپس در زندان‌ها دسته‌دسته روانه‌ی میدان تیر و طناب‌های دار کردند، اکنون بازگشته‌اند. همان «هیچ‌بوده‌گان»ی که چیزی برای از دست دادن ندارند جز زنجیرهایشان. از شهرستان‌های کوچک و روستاهای فراموش‌شده، از حاشیه‌ی شهرها و محله‌های فقیر جنوب شهر، با همان ردای بلند تغییر هر چیز و همه چیز، با همان بانگ بلند «دیگه تمومه ماجرا» بازگشته‌اند و می‌خواهند دوباره سرنوشت خودشان را در اختیار بگیرند.

می‌دانیم این صدا هنوز همهمه است، هنوز بیان سیاسی روشنی ندارد، هنوز خشم است و فریادی است از سر استیصال، با این وجود تداوم مبارزات فرودستان و زحمتکشان در ماه‌های اخیر و بعد از خیزش دی‌ماه ۹۶ تا همین امروز هم افق‌های نوینی را گشوده و امکانات جدیدی را نمایان کرده است. با این وجود سیاست چک تضمینی نیست، سیاست قمار عاشقانه‌ای است که امکان باختن هم در آن وجود دارد اما تمام این چهل سال گذشته به ما آموخته است که باید پیروز شویم، باید امیدوار باشیم و برای امیدمان مبارزه کنیم.

حالا دوباره آن پیکرها بازگشته‌اند با همان بدن‌های چاک‌چاک و گلوهای لهیده بازگشته‌اند و هم‌دوش آنها که نامی ندارند، چهره‌ای ندارند در خیابان‌ها ایستاده‌اند. اشباح مرده‌گانمان به زمین بازگشته‌اند. گذشته در گذشته منتظر است تا رستگار شود که رستگاری همواره امری جمعی بوده است. اینک چهل سال بعد از آن بهمن سرفراز که نظم سلطانی را به زباله‌دان تاریخ انداخت و روند سرکوب آن انقلاب و آن مردم حتا پیش از سرنگونی تام و تمام پادشاه آغاز شد و سی سال بعد از کشتار جمعی تابستان ۶۷، سی سال بعد از دفن جمعی مبارزان راه آزادی، رهایی و برابری در گورهای بی‌نشان و کانال‌های طویل گرد هم می‌آییم تا چهل سال مقاومت و مبارزه را جشن بگیریم، از چهل سال سرکوب و جنایت بگوییم و روشن کنیم هم آن مبارزه و هم آن سرکوب چه ربطی به امروز دارد، به امروزی که بعد از دی‌ماه ۹۶ در آن به سر می‌بریم. به همین آستانه و به همین مردمی که می‌آیند.

زمان: ۸ سپتامبر ۲۰۱۸

مکان:

Café Exzess

Leipziger Straße 91

Frankfurt

پیش به سوی سوسیالیسم

سرنگون باد کلیت نظام سرمایه‌داری جمهوری اسلامی

«کمیته برگزاری یادمان مبارزات به خاک افتادگان در جمهوری اسلامی- فرانکفورت»

24.07.2018

 

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

اخبار زندان
زندانی سیاسی آزاد باید گردد

با گذشت ۴۵ سال از استقرار نظام اسلامی در ایران، زن‌ستیزانِ حاکم کماکان و به زبونانه‌ترین وجهی در صددِ سرکوبِ زنان و ایده‌ی برابری هستند. در تازه‌ترین این اقداماتِ امنیتی-قضایی، صبح روز هشتم فروردین ۱۴۰۳، بیش از ۶۰ سال حبس برای فعالان حقوق زنان و فعالان سیاسی در گیلان صادر …

Uncategorized
حاکمانی که از اتاق‌های امنِ خود برای جهان عربده‌کشی می‌کنند از آزاد بودن انسان‌هایی که از وابستگی‌های مالی و باندی مبرا بوده و صدای ستم‌ دیدگان این کشور هستند، می‌هراسند.

حاکمانی که از اتاق‌های امنِ خود برای جهان عربده‌کشی می‌کنند از آزاد بودن انسان‌هایی که از وابستگی‌های مالی و باندی مبرا بوده و صدای ستم‌ دیدگان این کشور هستند، می‌هراسند. یکی از آن‌ها جعفر_ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران است که با وجود پایان دوران حبس، از آزادی …

رسانه تصویری
گلزار خاوران جمعه 25 اسفند 1402 این درب بسته نخواهد ماند

بهارتابستانپائیززمستان!همیشه گلزار می‌ماندخاوران! …. و برای خاورانی ها، که نخستین “ نه “ بزرگ را بر زبان جاری کردند و بدعت “ نه گفتن “ گذاشتند. درهای خاوران همچنان به روی خانواده ها بسته است امروز جمعه ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ جمعی از خانواده های دادخواه زندانیان سیاسی اعدام شده در …

%d Bloggern gefällt das: