گورها را تخریب می کنند باطغیان آتش خشم وقهر مردم چه می کنند؟

اطلاعیه

گورها را تخریب می کنند باطغیان  آتش خشم وقهر مردم چه می کنند؟

باز تابستان است و یاد یاران ، باز تابستان است و سرزمین بی باران، باز تابستان است وداغ فراغ عزیزان، تند و تفته و سوزان  مثل قلب  مادران، زنان، پدران و فرزندان همواره تازه و تازه و در طغیان.

چهل سال سرکوب و کشتار، چهل سال پیکرهای آویزان بر دار، چهل سال شکنجه و زندان و بیداد نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی بر ویرانه ای بنام ایران سایه افکنده است، و در این چهل سال، کارگران، معلمان، دانشجویان، زحمتکشان جامعه،  زنان،مردان، و کودکان، اقوام مختلف و اقلیت های غیر حکومتی مورد ددمنشانه ترین سرکوب ، زندان شکنجه و کشتارقرار گرفته اند.

نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی که بقای خود را با شورش گرسنگان(کارگران ، زحمتکشان و سایر اقشار ستمدیده جامعه) در خطر می بیند تلاش دارد آثار جنایات خود را از بین ببرد.

طرح تخریب گورهای جمعی وحتی آثار جنایات رژیم سرمایه داری پهلوی(قطعه 33) از سالهای قبل در دست بررسی بوده و هست. پس از تخریب گلزار اعدامیان دهه 60 در تبریز اینباردر شروع سی امین سالگرد قتل عام سراسری زندانیان سیاسی در سال 1367 گلزار اعدام شده گان دهه 60 در اهواز مورد یورش تخریب چی های جمهوری اسلامی واقع گردید و خانواده جانفشانان که برای جلو گیری از تخریب گلزار در محل حضور یافته بودند با ضرب و شتم و دستگیری نیروهای سرکوبگر روبرو شدند وتهدید و ارعاب خانواده ها ی معترض همچنان ادامه دارد.

گفتگوهای زندان ضمن همدردی با خانواده این عزیزان، به کارگران و زحمتکشان و مردم تحت ستم ایران و تمامی انسانهای آزاده و انقلابی و نیروهای مترقی و رادیکال بین المللی هشدار می دهد که نظام رو به زوال سرمایه داری جمهوری اسلامی تلاش دارد آثار جنایات خود را قبل از سرنگونی محو سازد از این رو از همه این عزیزان می خواهیم ضمن محکوم کردن این جنایت با افشای نقشه نظام مانع تخریب سایر گلزارهای سراسر ایران گردند.

سرنگون باد کلیت نظام سرمایه داری جمهوری اسلامی

پیش بسوی سوسیالیسم و آزادی

گفتگوهای زندان

ششم مرداد1397

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

رفیق کبیر فدایی، علی اکبر (فریدون) جعفری
ایران
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات سعید یوسف: بخش چهارم؛ پس از زندان شاه تا قیام بهمن

در بخش چهارم، سعید یوسف به پرسش‌های یسنا احمدی درباره شرایط زندگی و فعالیت‌هایش پس از زندان شاه در سال ۱۳۵۳ تا مقطع از قیام بهمن ۱۳۵۷ پاسخ می‌دهد. برخی نکاتی که در این بخش به آن پرداخته شده است:ـ
ـ • تلاش برای „عادی سازی“ زندگی پس از زندان
ـ • تماس‌های تابستان و پائیز ۱۳۵۳ تا بهار ۱۳۵۴ با رفیق عباس هاشمی (هاشم) و سپس با رفیق علی اکبر (فریدون) جعفری که در اثر شهادت رفیق علی اکبر جعفری قطع شد
ـ • سفر به آلمان و تماس با فعالین کنفدراسیون و آشنایی با نظرات گروه ستاره که بعدها به عنوان وحدت کمونیستی در ایران فعالیت کردند
ـ • رابطه و همکاری با تحریریه نشریه کار و نیز کانون نویسندگان ایران

همایون کتیرایی
برگی از تاریخ
یاد همایون، سعید یوسف

یاد همایون سعید یوسف در مهر ماه سال ۱۳۵۹ متنی به یاد رفیق همایون کتیرائی نوشتم، که از اسطوره‌های مقاومت در زندان‌های شاه بود. این متن در کار (اقلیت) چاپ شد و تأثیرگذار بود؛ از رفیق اسکندر (سیامک اسدیان) نقل می‌کردند که گفته بود همین مقاله در لرستان موجی از …

سعید یوسف
برگی از تاریخ
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات سعید یوسف: بخش نخست؛ شکل‌گیری شخصیت فردی تا دستگیری ۱۳۵۰

برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات سعید یوسف: بخش نخست؛ شکل‌گیری شخصیت فردی تا دستگیری ۱۳۵۰، گفتگوگردان یسنا احمدی تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه با دگرگونی‌های شتابزده و پیچیده نیم قرن اخیر، با کاستی‌های قابل توجهی در زمینه مستندسازی روبروست. بسیاری از رویدادها و تجربه‌های مهم به دلیل عدم ثبت …

%d Bloggern gefällt das: