فاشیسم در نزدیکی دروازه های اروپا نیست؛ فاشیسم مدتهاست در اروپا با آرامش سکنی دارد و بخشی از بدنه قدرت است!

رسانه آلترناتیو

تصاویری از حمله وحشیانه پلیس آلمان  به تظاهرکنندگان کمونیست در برلین  که باعث درگیری  شدید بین تظاهر کنندگان و پلیس شد. به گفته خودشان ، دلیل دستگیری ها و زخمی کردن تظاهر کنندگان ، شعارهای „غیرقانونی“ همبستگی با  فلسطین بود است. جنگ اسرائیل علیه غزه بر تظاهرات امسال „لوکزامبورگ لیبکنخت لنین“ مسلط بود.

تظاهرات LLL ( لنین/ لیبکنخت/ لوکزامبورگ)  در برلین رویداد برجسته سالانه سازمان های کمونیستی و سوسیالیستی در آلمان است. هزاران نفر از سراسر کشور هماهنگ شدند تا با هم به سمت „قبرستان سوسیالیست ها“ در پایتخت راهپیمایی کنند تا یاد سه رهبر کمونیست؛  رزا لوکزامبورگ، کارل لیبکنشت و ولادیمیر لنین را گرامی بدارند.

پلیس به بلوک فلسطین در تظاهرات رزا لوکزامبورگ- لیبکنشت در ۱۴ ژانویه حمله شدیدی کرد و ۱۵ نفر شدیدا زخمی و به بیمارستان انتقال یافتند. این بلوک که بزرگترین بلوک تظاهرات بود، عمدتا توسط „چپ های انقلابی“ و کالکتیو „فلسطین سخن می گوید“ با شعار مرکزی : “ فلسطین می گوید: “ بودم، هستم و خواهم بود.“ سازماندهی شده بود. شعارهاعلیه نسل کشی و جنگ اسرائیل علیه غزه و همکاری امپریالیست ها از جمله آلمان بود. تظاهرکنندگان که فقط شعار می دادند با باتوم و اسپری فلفل مورد تهاجم پلیس قرار گرفتند و این بلوک در محاصره پلیس قرار گرفت. صف تظاهرات در همبستگی با بلوک حرکت نکرد و ایستاد.پلیس از کار خبرنگارانی که کارت پرسه داشتند جلوگیری میکرد.
یکی از مجروحین یک مرد ۶۵ ساله بود که بیهوش شد و از دهان و بینی اش خون جاری بود و پلیس از خبر دادن به کادر درمانی همراه تظاهرات خودداری میکرد.این تظاهرات کاراکتر بین المللی دارد و معمولا هرساله بدون درگیری صورت میگرفت

یکشنبه قبل در شهر رم در ایتالیا، هزاران فاشیست نئونازی، به یاد دو فعال راست افراطی که در تاریخ ۷ ژانویه ۱۹۷۸ کشته شدند، گرد هم آمدند و با ادای احترام نازی‌ها از او یاد کردند.

از زمان مرگ او تا کنون، به نظر می‌رسد که سال به سال تعداد فاشیست‌های حاضر در اروپا و در این گردهمایی‌ها حال افزایش است. آنها دیگر در به رخ کشیدن نمادهای فاشیستی خود نیز کوچکترین تردیدی یا اکراهی به خرج نمی‌دهند و آزادانه و مفتخرانه، با نمادهای نازیسم وبا اظهارات نژادپرستانه، در پی تقویت جبهه راست افراطی در سرتاسر اروپا هستند.

در این نشست، فابیو رامپلی، یکی از اعضای نمایندگان پارلمان و معاون حزب «برادرانایتالیا» و نزدیک به رئیس دولت فعلی ایتالیا نیز حضور داشت. حزب «برادران ایتالیا»،  ادامه حزب فاشیست موسولینی به رهبری جورجیاملونی است که در انتخابات گذشته این کشور با کمی بیش از یک چهارم آرا پیروز شد و ملونی به عنوان نخستین نخست‌ وزیر زن ایتالیا منصوب شد  
khizesche      باز نشر خیزش

آهنگ جدید امیر عید، خواننده مصری با نام «تلك القضية»  که درباره تجاوز اسرائیل به نوار غزه و تعصب غرب نسبت به اشغالگری است در یک جشنواره فیلم معتبر مصری اجرا شد.
این آهنگ که شعر آن توسط مصطفی ابراهیم و اجرای امیر عید سروده شده بود، چند روز پس از انتشار میلیون‌ها بازدید داشته است

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

رفیق کبیر فدایی، علی اکبر (فریدون) جعفری
ایران
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات سعید یوسف: بخش چهارم؛ پس از زندان شاه تا قیام بهمن

در بخش چهارم، سعید یوسف به پرسش‌های یسنا احمدی درباره شرایط زندگی و فعالیت‌هایش پس از زندان شاه در سال ۱۳۵۳ تا مقطع از قیام بهمن ۱۳۵۷ پاسخ می‌دهد. برخی نکاتی که در این بخش به آن پرداخته شده است:ـ
ـ • تلاش برای „عادی سازی“ زندگی پس از زندان
ـ • تماس‌های تابستان و پائیز ۱۳۵۳ تا بهار ۱۳۵۴ با رفیق عباس هاشمی (هاشم) و سپس با رفیق علی اکبر (فریدون) جعفری که در اثر شهادت رفیق علی اکبر جعفری قطع شد
ـ • سفر به آلمان و تماس با فعالین کنفدراسیون و آشنایی با نظرات گروه ستاره که بعدها به عنوان وحدت کمونیستی در ایران فعالیت کردند
ـ • رابطه و همکاری با تحریریه نشریه کار و نیز کانون نویسندگان ایران

منظرِ سکّوی انقلاب، سعید یوسف
برگی از تاریخ
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات سعید یوسف ۲: زندان شاهنشاهی و شکنجه‌های ساواک، گفتگوگردان یسنا احمدی

تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه با دگرگونی‌های شتابزده و پیچیده نیم قرن اخیر، با کاستی‌های قابل توجهی در زمینه مستندسازی روبروست. بسیاری از رویدادها و تجربه‌های مهم به دلیل عدم ثبت دقیق، دسترسی نداشتن به منابع و مآخذ معتبر و یا توجه ناکافی به جزئیات، به مرور زمان در ابهام فرو …

همایون ایوانی
رسانه تصویری
سرمایه‌ دیجیتالی: آینده‌ی نیروی کار ، بخش دوم| گفت‌‌وگو با همایون ایوانی

دانش و اطلاعات به‌عنوان شکلی از کالا و سرمایه. شاید بسیاری از ما وقتی به سرمایه و کالا فکر می‌کنیم، تنها به اجناس فیزیکی مانند پوشاک یا وسایل خانگی فکر کنیم، اما در دنیای امروز، اطلاعات و دانش نقش محوری‌تری ایفا می‌کنند. دهها سال است که دانش و تکنولوژی اطلاعاتی …

%d Bloggern gefällt das: