همراه شو عزیز …

شریفه محمدی، نه به اعدام،خفقان، ترور،وحشت، سرکوب احکام قرون وسطایی

خبر فوری و مهم
زنان زندانی لاکان رشت به سه‌شنبه‌های اعتراضی پیوستند و در اعتراض به احکام اعدام، دست به اعتصاب زدند

هشت تن از زنان محبوس در زندان لاکان رشت ضمن اعلام همبستگی با کارزار سه شنبه های نه به اعدام به طور ویژه ،نسبت به احکام اعدام برای شریفه محمدی  که هم اکنون در زندان لاکان رشت محبوس است وپخشان عزیزی اعتراض خود را ابراز داشتند،لازم به توضیح است که در زندان لاکان رشت  ۱۴ نفر در معرض اجرای حکم اعدام قرار دارند.
سه شنبه ۹ مرداد۱۴۰۳منبع موثق: خانواده های زندانیان لاکان

داریو آزلینی در حمایت از شریفه محمدی

در این ویدئوی کوتاه داریو آزلینی مبارز سیاسی، نویسنده، مستندساز و جامعه‌شناس ایتالیایی-آلمانی از شریفه محمدی و برای شریفه محمدی سخن می‌گوید. کارگر مبارزی که اکنون در زندان لاکان رشت توسط قضاییه‌ی جلادان به اعدام محکوم شده است.
داریو آزلینی، بیش از دو دهه است که زندگی خودش را وقف سازماندهی‌های کارگری و حمایت از سازماندهی‌های کارگری و دیگر جنبش‌های اجتماعی رادیکال در اروپا، آمریکای لاتین و ایالات متحده کرده است. او به‌طور خاص بیش از یک دهه است که به شکل متمرکز در مورد تجربه‌های کنترل کارگری و کارخانه‌ها و مراکز کار خودگردان پژوهش می‌کند، در ارتباط با بسیاری از آنها قرار دارد و به شکل عملی برای تقویت و گسترش آنها مبارزه می‌کند. او هم‌چنین چندین مستند در مورد تجربه‌های کنترل کارگری و خودگردانی کارخانه‌ها در نیکاراگوئه، ایتالیا، مکزیک و ونزوئلا ساخته است. ما در ایران آزلینی را علاوه بر ترجمه‌ی برخی مقالات پراکنده به ویژه به عنوان یکی از سرویراستاران کتابی می‌شناسیم که رفقای سایت نقد بخش اعظم آن را تحت عنوان «شورا: شکلِ سیاسیِ سرانجام مکشوف؟» (https://t.me/naghd_com/290) ترجمه و منتشر کرده‌اند

با آغاز مسابقات المپیک پاریس، بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی یاد محمدمهدی کرمی را گرامی داشتند. او از جمله شرکت‌کنندگان در اعتراض‌های سراسری سال ۱۴۰۱ در ایران بود که دی‌ماه همان سال به اتهام قتل یک بسیجی در کرج، اعدام شد. کرمی، ورزشکار و کاراته‌کار، موقع اجرای حکم اعدام ۲۱ ساله بود و بر روی بازویش تتوی حلقه‌های المپیک نقش بسته بود. شمار زیادی از کاربران نوشته‌اند که اگر او توسط جمهوری اسلامی اعدام نمی‌شد شاید روزی می‌توانست به عنوان عضو تیم ملی ایران در مسابقات المپیک حضور یابد. شماری نیز به طعنه نوشتند جمهوری اسلامی به گردنی طناب دار آویخت که می‌توانست روزی مدالی جهانی بر آن بنشیند. همین موضوع دستمایه مانا نیستانی در طراحی کاریکاتور هفته برای بخش فارسی دویچه وله فارسی شده است.

سارا جهانی، کنشگر حقوق زنان، “بازداشت و به زندان لاکان رشت منتقل شد”

منابع حقوق بشری از بازداشت و انتقال سارا جهانی، فعال حقوق زنان گیلانی، و انتقال او به زندان لاکان رشت خبر داده‌اند. پنج نفر از زنان کنشگر مدنی استان گیلان نیز روز شنبه ۲۳ تیر به این زندان منتقل شده‌اند. هویت این پنج زن فروغ سمیع‌نیا، جلوه جواهری، نگین رضایی، شیوا شاه‌ سیاه و آزاده چاوشیان اعلام شده است.۱۲ نفر از کنشگران حقوق زنان استان گیلان از جمله پنج نفر فوق  و سارا جهانی ۲۵ مرداد سال ۱۴۰۲ از سوی ماموران امنیتی بازداشت شدند. حکم بیش از ۶۰ سال زندان برای ده نفر از این کنشگران که با پرونده‌ای موسوم به  “مرداد ۱۴۰۲ گیلان” شناخته می‌شود، در خردادماه ۱۴۰۳ در دادگاه تجدیدنظر گیلان تایید شد.

سارا جهانی، که در مرداد ماه ۱۴۰۲ مدتی بازداشت بود، در شبکه‌های اجتماعی از ابتلایش به یک نوع “بیماری زمینه‌ای” خبر داده است.

سارا جهانی فعالین_گیلان

زن زندگی آزادی

هفته‌ی بیست و هفتم از کارزارِ سه‌شنبه‌های نه به اعدام؛
پیوستن زندان نظام شیراز به کارزار

با سرعت گرفتن ماشین سرکوب و اعدام در هفته گذشته، شاهد اعدام ده‌ها زندانی سیاسی، عقیدتی و عمومی در زندان‌های سراسر کشور بودیم، در این میان زندانی عقیدتی سیاسی کامران شیخه بعد از ۱۵ سال زندان و شکنجه اعدام شد.
کامران و ۶ هم پرونده‌ای دیگر او در روند دادرسی مبهم و غیرعادلانه ۱۴ سال پیش به اتهام قتل یک ماموستای اهل سنت نزدیک حکومت به اعدام محکوم شده بودند. واکنش‌های گسترده به اعدام خسروبشارت دیگر متهم این پرونده‌سازی که پس از ۱۴ روز نگهداری در بند امن زندان قزلحصار به دار کشیده شد؛ دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی کامران شیخه آخرین متهم این پرونده‌سازی را به زندان مهاباد منتقل کرده و هفته گذشته این زندانی عقیدتی سیاسی را در زندان ارومیه به دار آویختند.

در هفته گذشته همچنین سه زندانی عقیدتی کرد اهل بوکان به اسامی سلیمان ادهمی، حسین خسروی و هیوا_نوری بدون برخورداری از حقوق اولیه و دادرسی عادلانه و در روندی مبهم در دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام حکومت ساخته “بغی” متهم شدند، این اتهام و روند پراشکال دادرسی این زندانیان نگرانی ‌ها درخصوص احتمال صدور حکم غیرانسانی اعدام برای آنها را درپی داشته است.

در طول هفته گذشته نیز زندانی سیاسی پخشان عزیزی در بی‌دادگاه انقلاب تهران شعبه ۲۶ محکوم به اعدام گردید؛ و شاهد تحصن و اعتراض زندانیان زن در زندان اوین و دیگر زندانها به این احکام بودیم و حالا تمام بند زنان اوین، شامل زندانیان سیاسی و عقیدتی، اعلام نموده‌اند که با سه‌شنبه‌های نه به اعدام همراه شده و در اعتصاب غذا خواهند بود. صدور حکم اعدام برای پخشان عزیزی بعد از شریفه محمدی و انتساب اتهام بغی به نسیم غلامی سیمیاری و وریشه_مرادی  ادامه سرکوب و ستم مضاعف علیه زنان و برای ایجاد رعب و وحشت و ادامه جنگ علیه زنان است.

صدور و اجرای این احکام ضد انسانی و نقض حقوق بشر و به ویژه “حق حیات” در زندان‌های جمهوری اسلامی که شاهد گسترش آن هستیم، در حالی است که در آخرین گزارش آقای جاوید رحمان “گزارشگر ویژه حقوق بشر  در مورد ایران”، جمهوری اسلامی بابت کشتارهای خودسرانه در دهه شصت و سال ۶۷، به جنایت علیه بشریت و نسل کشی محکوم شده و این گزارشگر سازمان ملل در آخرین گزارش خود خواستار محاکمه عاملان آن شده بود.

کارزار سه شنبه های نه به اعدام” که این هفته بنا بر اطلاع منابع موثق شماری از زندانیان در زندان نظام_شیراز به آن پیوسته‌اند، این هفته به ۱۷ زندان در سراسر کشور گسترش یافته است که شامل زندانیان با اتهامات مختلف و هدفش لغو اعدام و شکنجه است و این سه‌شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ نیز در اعتراض به گسترش اعدامها در زندانهای اوین (بندزنان،بند۴، بند۶، بند۸)، زندان قزلحصار(بند۳وبند۴)، زندان مرکزی کرج، زندان خرم‌آباد، زندان خوی، زندان نقده، زندان سقز، زندان تبریز، زندان مشهد، زندان قائم شهر، زندان اردبیل، زندان کامیاران، زندان مریوان ،زندان سلماس، زندان ارومیه، زندان بانه و زندان نظام شیراز دست به اعتصاب غذا زده‌اند.
زندانیان اعتصابی از تمامی فعالان سیاسی ، حقوق بشری و نهادهای بین‌المللی می‌خواهند برای لغو اعدام و شکنجه و احکام ضد انسانی تلاش کنند و صدای زندانیان اعتصابی باشند.

کارزار سه‌شنبه های نه به اعدام
۹ مرداد ۱۴۰۳

جمهوری اعدام قیام علیه اعدام زندانی سیاسی آزادبایدگردد اعدام قتل عمددولتی_است

@Blackfishvoice1

پیام عاتکه رجبی، معلم و فعال صنفی علیه اعدام :

تصمیم دارم به مطالعه منابعی که در خصوص محکومیت #حکم_اعدام هستند بپردازم و در جهت حمایتم ازین #کارزار هر سه شنبه با انتشار آنچه آموختم مخالفت خود با اعدام را اعلام دارم با امید به اینکه بتوانیم با بازنشر تحقیقات محققهایی که به چرا اعدام نه؟ پرداخته اند خود و جامعه را آگاه و همراه سازیم. ضرورت دارد برای سلامت جامعه‌، مقابل مجازات اعدام بایستیم و هریک به نوبه خود، به کارزار سه‌شنبه‌های نه به_اعدام بپیوندیم.

@collective98

شروین حاجی پور به زندان احضار شد!

شروین حاجی پور به زندان احضار شد!

▪️ خالق ترانه «برای..»، به زندان احضار شد برای اجرای حکم سه سال و هشت ماه‌اش. این احضار در حالی صورت گرفت که در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری با هدف مردم فریبی و گرم کردن تنور در بعضی از ستادهای انتخاباتی آهنگ شروین را پخش می کردند. حاجی پور در واکنش به احضارش در ویدئویی گفته«نمیخوام از ایران برم و نمیخوام برگردم زندان»
سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳

برای_…

سرکوب هنرمندان مستقل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: