اخبار زندان اردیبهشت ۱۳٩۷

اخبار زندان
1

هشتمین سالگرد یادمان فرزاد کمانگر و ۴ زندانی سیاسی دیگردر ۱٩ اردیبهشت

هشت سال از اعدام فرزاد کمانگر، شیرین علم هولی، فرهاد وکیلی، مهدی اسلامی و علی حیدریان می گذرد. انها بدون حق دفاع از خود در بیدادگاه رژیم محکوم به اعدام شده و مخفیانه و بدون اطلاع وکیل و خانواده در محوطه زندان اوین به جوخه اعدام سپرده شدند. پیکرشان را به خانواده هایشان ندادند و پس از گذشت 8 سال هنوز خانواده ها نمی دانند که محل گور فرزندانشان کجاست؟

این روز در اولین سالگرد اعدام فرزاد کمانگر بنام روز معلم نامگزاری شده است.

یادشان گرامی باد!

مائده شعبانی، دانش آموز ۱۵ ساله آبادانی همچنان در بند است

 

 

 

 

 

مائده ، دانش اموز آبادانی در بهمن ماه سال گذشته دستگیر و به زندان سپیدار اهواز منتقل شد. وضع سلامتی این کودک

زندانی نگران کننده است. او دچار درد و خونریزی معدها بوده و از خدمات درمانی محروم است. این دومین دستگیری این کودک است که اتهام سیاسی داشته و بدلیل فعالیت در فضای مجازی توسط اداره اطلاعات اهواز دستگیر شده است.طبق گزارشات خبرگزاری هرانا، خانم شعبانی پس از دستگیری به بازداشتگاه اداره اطلاعات شهر اهواز و پس از یک ماه بازجویی به زندان سپیدار اهواز منتقل شده است. خانواده مائده توان مالی پرداخت وکیل و پیگیری پرونده و کلا امکان ملاقات با او را ندارند. هنگام بازداشت مائده شعبانی‌نژاد در اهواز چند تن از اقوام وی نیز احتمالا به دلیل همکاری و پناه دادن به او در منازلشان بازداشت شدند که از این بین مهناز عموری فیصلی (خاله مائده) و محمود عموری (عموی مائده) همچنان در بازداشت به سر می‌برند. قبلا خبرآزادی مائده پس از ۱۲ روز بازداشت پخش شده بود که صحت ندارد.

نگرانی از وضعیت جسمانی اسماعیل عبدی بر اثر اعتصاب غذا

حسین تاج، وکیل اسماعیل عبدی از وضعیت جسمانی او ابراز نگرانی کرد. اسماعیل عبدی معلم زندانی و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان ایران از ۱۵ روز پیش (۴ اردیبهشت ۱۳٩۷) در اعتراض به نقض گسترده حقوق شهروندی معلمان و کارگران دست به اعتصاب غذا زده است. اسماعیل عبدی مبتلا به بیماری ریوی است و باید تحت معالجه قرار بگیرد.

Ein Kommentar

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
1
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره دوم: پیوستن به فعالیت‌های سیاسی و انقلابی

شبنامه: در دوران اولیه فعالیت چه چالش‌ها و موفقیت‌هایی را تجربه کردید؟
ع هاشمی: هنوز چیزی نگذشته بود که ضربات سراسری ۵۴ آمد و تجربه‌ی تلخی بود، ضرورت حیاتی و هم علاقه‌ی شخصی خودم این بود که کار اساسی ما باید متوجه؛ آگاهی رسانی و جلب و سازماندهی کارگران باشد. به‌همین خاطر، بعد از دوره‌ای کار نزدیک، با رفقای با تجربه‌ای مثل نسترن آل آقا و بهزاد امیری دوان، به کارخانه رفتم و بعد هم طولی نکشید، ضربات مهلک ۸ تیر آمد و بیچاره شدیم!

شبنامه: آیا این دوره از فعالیت درون کارخانه‌ها با پیشنهاد رفیق جزنی از زندان در مورد „پای دوم“ و تبدیل سازمان از یک سازمان مخفی و مسلح به یک سازمان مخفی و مسلح با پایگاه توده‌ای و کارگری هم زمان بود؟
ع هاشمی: مسئله ساختن «پایگاه توده‌ای» همیشه در سازمان مطرح بوده، اما آنچه رفیق بیژن در مورد «پای دوم جنبش» مطرح کرد، طول کشید تا رسما و علنا به صورت برنامه‌ی کار ما مطرح شود.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
1
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: بخش نخست؛ شکل‌گیری شخصیت فردی

ع هاشمی: من متولد میدان شهرداری مشهد (مجسمه) هستم که خیلی زود به احمد آباد، محله‌ای جدید و نو بنیاد، با باغی بزرگ، نقل مکان کردیم، که آن‌موقع ییلاقی بود و هنوز قلعه‌ی «احمد آباد» در آنجا وجود داشت و در نزدیکی آن دبستان ما قرار داشت که اسم‌اش «کاتب پور» بود. خانواده‌ی من چندان سیاسی نبودند، پدرم اما به‌طور منظم یعنی هر شب به رادیوهای خارجی فارسی زبان گوش می‌داد و چون ممنوع بود، در اطاق‌اش را می‌بست و با مخفی کاری به آن‌ها گوش می‌کرد که کنجکاوی مرا بر می‌انگیخت.
البته پدرم از نظر سیاسی با اینکه ضد شاه بود، کلاً آدم محافظه کاری محسوب می‌شد.
و من همیشه او را به عنوان آدمی بورژوا مسلک و محافظه کار ارزیابی می‌کردم و محافظه کاری سیاسی‌اش را با ترسویی مترادف میدیدم، اما بعدا چیزهایی از او دیدم که برایم غریب و آموزنده بود: چه هنگامی که زندان افتاده بودم، در مقابل سرزنش رقبای تجاری‌اش،( که شنیده ایم پسر ات زندان است؟!) به من افتخار می‌کرده،( = پسرم دزدی نکرده! با شاه در افتاده!)

اخبار زندان
گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏ ‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی از جنایت‌های اخیر آمار حداقلی جنایت‌های رژیم از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون کشته‌های راه آزادی ‏ زندانیان سیاسی و معترضان در خطر محکومیت به اعدام عدام‌ها: نقض حق زندگی دستگیری‌ها ‏ زندانیان سیاسی: ناپدیدشده‌گان …

%d Bloggern gefällt das: