یاد روز نامه

یاد روز نامه
اطلاعیه

باید به یاد بیاوریم. نمی‌توانیم به یاد نیاوریم. گذشته‌ای که رستگار نشده است نمی‌گذرد. اشباح گذشته، با بدن‌های مُشَبَک و سیبَک‌های لهیده، به امروز می‌آیند. ما بخواهیم یا نخواهیم می‌آیند. چنین است که نام آنها را نمی‌خوانیم، آنها را فهرست نمی‌کنیم. آنها را صدا می‌زنیم، با این‌که می‌دانیم آنها پاسخی نخواهند داد آنها را صدا می‌زنیم و به میانجی نام آنها همه‌گان را خطاب می‌کنیم. از همه‌گان می‌خواهیم با شنیدن نام‌ها به یاد بیاورند. همه‌ی ما کسانی را می‌شناسیم که دیگر نیستند، کسانی که در میان این نام‌ها باید شنیده شده باشند یا شنیده می‌شوند به زودی. «یاد روز نامه» نمی‌خواهد «تنها» به یاد بیاورد، «یاد روز نامه» می‌خواهد با گشودن بعدی دیگر از روز، از هر روز، همگی با هم به یاد بیاوریم، که به یاد آوردن در جستجوی عدالت باید جمعی و از پایین باشد. باید آنهایی که این نام‌ها را می‌شنوند و آنها را می‌شناسند در این به یاد آوردن مشارکت کنند، به یاد بیاورند و کمک کنند که دیگران هم به یاد بیاورند. در مقابل انواع پروژه‌های از بالا، انواع «مستندسازی»‌های پول‌ساز با بودجه‌های هنگفت، شهدایمان را به آنجایی بازمی‌گردانیم که به آن تعلق دارند، به جستجوی جمعی برای یادآوری و آرزوی عدالت که آنها با آرزوی عدالت در این روزها، در هر روز، به خاک افتادند. پس به یاد آوردن آنها لاجرم به یاد آوردن آرزوی عدالت است، آرزوی جمعی عدالت، نه تنها در حق کشته‌گان که بیش از آن در حق زنده‌گان. «یاد روز نامه» هر روز نام کسانی را صدا می‌زند که در همان روز به فاصله‌ی چند ده سال به خیل کشته‌گانمان پیوسته‌اند. با این وجود هستند کسانی که تنها ماه اعدام آنها را می‌دانیم. آنها را چون ستارگان در میان روزهای هر ماه تقسیم می‌کنیم و صدا می‌زنیم. و البته هستند کسانی که تنها نام آنها را می‌دانیم. هیچ روز و ماهی ندارند. آنها را هم میان روزهایمان تقسیم می‌کنیم، هر روز از میان آنها، که صداها نفر هستند، کسانی را صدا می‌کنیم به امید آن‌که شاید از میان کسانی که با ما نام آنها را می‌شنوند کسی پیدا شود که نامی را بشناسد، کسی را پیدا کنیم که در میان فهرست بلند اسامی تنها یک نام است بدون تاریخ. «یاد روز نامه» از همه دعوت می‌کند که در این به یاد آوردن مشارکت کنند، اگر نامی را شنیدید که آن را می‌شناسید، اگر نامی را نشنیدید اما آن را می‌شناسید، اگر شنیدن نام‌ها شما را به شنیدن نامی ترغیب کرد که آن را در اینجا نشنیده‌اید، به خاطر بیاورید و این به خاطر آوردن را با ما و دیگران شریک شوید. با ما تماس بگیرید و از کسانی بگویید که آنها را به خاطر آورده‌اید. اگر نامی را می‌شناسید او را با صدای خودتان صدا بزنید و فایل صوتی را برای ما بفرستید، اینجا جایی است که نام‌های آشنا را به یاد آوریم. با نام یا بدون نام، آنچه به یاد آورده‌اید را در اختیار دیگران بگذارید تا با هم، امروز و هر روز، به یاد بیاوریم روزهایی را که آنها رفتند و تلاش کنیم برای روزهایی که آنها با اجرای عدالت رستگار خواهند شد.
آدرس تماس:
yadrooznameh@gmail.com

 „یاد روز نامه“ در توییتر:
@YadRoozNameh
یاد روز نامه در فیس بوک
https://www.facebook.com/%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-261526071408093/

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

مصاحبه با عباس هاشمی
برگی از تاریخ
برگی از تاریخ – زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره چهارم: در مورد سازمان چریکهای فدایی خلق ایران

شبنامه: با اینکه گرایش راست بیگوندی‌ها قبلا از سازمان رفته بودند، چطور شد که باز هم در جریان انقلاب یک اکثریتی پیدا شد که کاملا توده‌ای بود؟!
ع هاشمی: پیدایش اکثریت یک دلیل تشکیلاتی دارد و یک دلیل ایدئولوژیک:
بعد از ضربات۵۴، بنا به مصوبه‌ی کمیته مرکزی سازمان و تاکید رفیق حمید اشرف، عضوگیری ممنوع شده بود. تکوین شرایط عینی انقلاب به طور طبیعی این مصوبه را ملغا کرد و سازمان به شکل شتابزده‌ای به عضوگیری پرداخت؛ در این عضوگیری‌ها که اسمش «عضوگیری ویژه» بود (یعنی علی‌رغم مصوبه) کسانی عضوگیری شدند که اساسا فعالین صنفی دانشجویی بودند.
معروف‌ترین این‌ها فرخ نگهدار و مهدی فتاپور بودند که به دلیل آشنایی با دیگر زندانیان سیاسی، عضوگیری‌ها را هم جهت می‌دادند، یعنی چه کسانی خوب هستند، در نتیجه، عملا یک باندی از زندانیان سیاسی، تقریبا فله‌ای عضوگیری شدند که عموما رفیق گرمابه‌ی هم بوده‌اند. علت یا شانس اکثریت شدن این‌ها اما تنها به این محدود نمی‌شود، در شرایط انقلابی که کرور کرور آدم به سمت سازمان آمده، خیلی راحت صنفی کارها دست به ارتباط گیری زدند و به سرعت مثل یک بهمن، بزرگ شدند و بر سر سازمانی کوچک فرود آمدند! به همین سادگی!ـ

مصاحبه با عباس هاشمی
تاریخ معاصر
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره سوم: مهم‌ترین دوره ی فعالیت سیاسی

تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه با دگرگونی‌های شتابزده و پیچیده نیم قرن اخیر، با کاستی‌های قابل توجهی در زمینه مستندسازی روبروست. بسیاری از رویدادها و تجربه‌های مهم به دلیل عدم ثبت دقیق، دسترسی نداشتن به منابع و مآخذ معتبر و یا توجه ناکافی به جزئیات، به مرور زمان در ابهام فرو …

زندانی ی سیاسی آزاد باید گردد.
رسانه آلترناتیو
زندانی ی سیاسی آزاد باید گردد

بیستمین هفته اعتصاب غذای کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام 🔻 متن بیانیه زندانیان اعتصابی در  بیستمین هفته اعتصاب غذای کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام «در بحبوحه نمایش انتخابات، جمهوری اسلامی برای مهار بحران‌هایش همچنان به سرکوب مردم و اعدام زندانیان ادامه می‌دهد. از طرفی حکومت به این نمایش نیازمند است، …

%d Bloggern gefällt das: