اخبار زندان و روز جهانی کارگر

اخبار زندان
1

 

 

خانواده رامین حسین پناهی ، فعال سیاسی ۲۲ ساله کرد خبر از انتقال رامین حسین پناهی در رور ۱۱ اردیبهشت به قرنطینه زندان سنندج داده اند و گفته اند که رامین را قرار است روزپنجشنبه ۱۳ اردیبهشت اعدام کنند. در یک بیانیه فوری فیلیپ لوتر، مدیر تحقیقات سازمان عفو بین الملل شمال آفریقا و خاورمیانه از مقامات ایران خواست که „… مجموعه نقض حقوق بشر را بیش از این سنگین نکنند و از ارتکاب تخلفی که غیر قابل جبران خواهد بود دست بکشند“.

نشتمان حسین پناهی، خواهرزاده ۲۵ ساله رامین که خود نیز چندی پیش دستگیر شده بود پس از شنیدن خبر اجرای حکم اعدام رامین در روز اول ماه مه در سنندج به زندگی خود پایان داد

.

خانواده رامین حسین پناهی همچنین از مردم خواسته اند که تا با تجمع در مقابل زندان سنندج جلوی اعدام رامین را بگیرند.

بر اساس آخرین خبر رامین حسین پناهی را به بند عمومی برگرداندند.

# رامین _ حسین پناهی

# نیشتمان _ حسین پناهی

روز جهانی کارگر در سقز

لباس شخصی ها به تجمع مستقل کارگران ساختمانی در روز جهانی کارگر در شهر سقز میدان چمی ولی خان حمله کردند و با بهم زدن این تجمع به ضرب و شتم تظاهرات کنندگان پرداخته و چند تن از تظاهرکنندگان از جمله عثمان اسماعیلی را دستگیر کردند. عثمان اسماعیلی به تازگی در تاریخ ۲۷ فروردین امسال پس از پایان دوران محکومیتش از زندان آزاد شده بود. در این حمله محمود صالحی نیز از ناحیه دست مجروح شده ماموران لباس شخصی چند دستگاه گوشی موبایل تجمع کنندگان را ضبط کردند..

بازداشت دو فعال کارگری در شهر سنندج در روز جهانی کارگر ۱۳٩۷

دیروز ساعت ۲ بعد از ظهر نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات با دو ماشین سواری زانتیا و سمند شخصی در خیابان نزدیک محل سکونت فعال کارگری یدالله صمدی، دبیر سندیکای کارگزان خباز سنندج به کمین نشسته و با مراجعه خواهر محصل او از مدرسه به منزل و باز شدن در خانه وارد منزل شده و خانه را تفتیش نموده و یدالله صمدی را بدون هیچ گونه توضیحی دستگیر و به نقطه نامعلومی انتقال دادند و تا کنون نیز از محل بازداشت او اطلاعی در دست نیست.

همزمان با دستگیری یدالله صمدی ، امیر شهابی، رئیس سندیکای خبازان نیز در خیابان تویط نیروهای لباس شخصی دستگیر و به نقطه نامعلومی انتقال داده شد.

تجمع و دستگیری در تهران

به دنبال فراخوان تشکل های مستقل کارگری برای برگزاری روز جهانی کارگر هزاران نفر از کارگران ، بازنشستگان، معلمین و دانشجویان در این روز در مقابل مجلس شورای اسلامی گرد آمدند . آنان با دست داشتن بنرها و پلاکاردهایی پیرامون روز جهانی کارگر و مطالبات کارگران و معلمان بازنشسته و شاغل، به طور مرتب تا پایان مراسم شعارهایی از قبیل “نان مسکن آزادی، حق مسلم ماست”، “حقوق‌های نجومی، فلاکت عمومی”، “کارگر معلم دانشجو اتحاد اتحاد”، “معیشت منزلت حق مسلم ماست“،”، “کارگر زندانی آزاد باید گردد”، “معلم زندانی آزاد باید “زندانی سیاسی آزاد باید گردد”، “اعتراض، تشکل، اعتصاب حق مسلم ماست”، “خط فقر ۵ میلیون حقوق ما یه میلیون”، “ تا حق خود نگیریم از پای ننشینیم” و … سر می‌دادند.

در ادامه این تجمع که تحت کنترل شدید نیروهای انتظامی و امنیتی ادامه پیدا کرد حوالی ساعت ۱۱ و به دنبال قرائت قطعنامه گروه اتحاد بازنشستگان و کمیته برگزاری مراسم اول ماه مه (متشکل از سندیکای نقاشان استان البرز، کانون مدافعان حقوق کارگر، انجمن صنفی کارگران برق و فلز کرمانشاه، اتحادیه آزاد کارگران ایران و کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای کارگری ایران) مامورین انتظامی و امنیتی با یورش به تجمع کنندگان و پاره کردن پلاکاردها و بنرها آنان را به نقطه‌ای در جلوی مجلس راندند و با ایجاد دیواری از فنس در دور تا دور تجمع کنندگان، اقدام به بازداشت تعدادی از آنان کردند

لازم بیادآوری است که امسال دولت به تشکل های زرد کارگری خودی نیز اجازه برگزاری اول ماه مه را نداده بود.

در این روز فعالین کارگری موفق به نصب همچنین بنری با شعار نان ، کار، آزادی به مناسبت بر روی پل گیشا شدند.

اسامی تعدادی از دستگیر شدگان این تجمع عباتند از:

حسین آذرگشسب، محسن ثقفی، پیمان احمدی، مصطفی آقائی، بابک …..، افشین حیرتیان ، تهمینه خسروی. در ضمن عالیه اقدام دوست از معلمان بازنشسته نیز دستگیر شده است.

آخرین خبر از دستگیرشدگان روز جهانی کارگر در تهران ۱۲ اردیبهشت!

امروز صیح ، تهمینه خسروی و عالیه اقدام دوست از محل دادسرای مستقر در زندان اوین آزاد شدند و برای آزادی دستگیرشدگان مرد ، تحویل فیش حقوقی در جریان است. بر اساس آخرین خبرها اغلب دستگیر شدگان روز جهانی کارگر در تهران بعد از ظهر 4 شنبه آزاد شدند.

Ein Kommentar

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
1
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: پاره دوم: پیوستن به فعالیت‌های سیاسی و انقلابی

شبنامه: در دوران اولیه فعالیت چه چالش‌ها و موفقیت‌هایی را تجربه کردید؟
ع هاشمی: هنوز چیزی نگذشته بود که ضربات سراسری ۵۴ آمد و تجربه‌ی تلخی بود، ضرورت حیاتی و هم علاقه‌ی شخصی خودم این بود که کار اساسی ما باید متوجه؛ آگاهی رسانی و جلب و سازماندهی کارگران باشد. به‌همین خاطر، بعد از دوره‌ای کار نزدیک، با رفقای با تجربه‌ای مثل نسترن آل آقا و بهزاد امیری دوان، به کارخانه رفتم و بعد هم طولی نکشید، ضربات مهلک ۸ تیر آمد و بیچاره شدیم!

شبنامه: آیا این دوره از فعالیت درون کارخانه‌ها با پیشنهاد رفیق جزنی از زندان در مورد „پای دوم“ و تبدیل سازمان از یک سازمان مخفی و مسلح به یک سازمان مخفی و مسلح با پایگاه توده‌ای و کارگری هم زمان بود؟
ع هاشمی: مسئله ساختن «پایگاه توده‌ای» همیشه در سازمان مطرح بوده، اما آنچه رفیق بیژن در مورد «پای دوم جنبش» مطرح کرد، طول کشید تا رسما و علنا به صورت برنامه‌ی کار ما مطرح شود.

مصاحبه با عباس هاشمی
ایران
1
برگی از تاریخ: زندگی و تجربیات عباس هاشمی: بخش نخست؛ شکل‌گیری شخصیت فردی

ع هاشمی: من متولد میدان شهرداری مشهد (مجسمه) هستم که خیلی زود به احمد آباد، محله‌ای جدید و نو بنیاد، با باغی بزرگ، نقل مکان کردیم، که آن‌موقع ییلاقی بود و هنوز قلعه‌ی «احمد آباد» در آنجا وجود داشت و در نزدیکی آن دبستان ما قرار داشت که اسم‌اش «کاتب پور» بود. خانواده‌ی من چندان سیاسی نبودند، پدرم اما به‌طور منظم یعنی هر شب به رادیوهای خارجی فارسی زبان گوش می‌داد و چون ممنوع بود، در اطاق‌اش را می‌بست و با مخفی کاری به آن‌ها گوش می‌کرد که کنجکاوی مرا بر می‌انگیخت.
البته پدرم از نظر سیاسی با اینکه ضد شاه بود، کلاً آدم محافظه کاری محسوب می‌شد.
و من همیشه او را به عنوان آدمی بورژوا مسلک و محافظه کار ارزیابی می‌کردم و محافظه کاری سیاسی‌اش را با ترسویی مترادف میدیدم، اما بعدا چیزهایی از او دیدم که برایم غریب و آموزنده بود: چه هنگامی که زندان افتاده بودم، در مقابل سرزنش رقبای تجاری‌اش،( که شنیده ایم پسر ات زندان است؟!) به من افتخار می‌کرده،( = پسرم دزدی نکرده! با شاه در افتاده!)

اخبار زندان
گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏ ‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی از جنایت‌های اخیر آمار حداقلی جنایت‌های رژیم از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون کشته‌های راه آزادی ‏ زندانیان سیاسی و معترضان در خطر محکومیت به اعدام عدام‌ها: نقض حق زندگی دستگیری‌ها ‏ زندانیان سیاسی: ناپدیدشده‌گان …

%d Bloggern gefällt das: