پرویز قلیچ خانی: تا زمانی که این جنایتکاران، برسرکار هستند، من پایم را به ایران نمی‌گذارم

تصوير 1- پرویز قلیچ خانی، 1355، استادیوم امجدیه
ایران

پادگفتارهای تسلیم طلبی

پرویز قلیچ خانی: تا زمانی که این جنایتکاران، برسرکار هستند، من پایم را به ایران نمی‌گذارم

پرویز قلیچ خانی برای بسیاری از جوانان ایرانی، نماینده نسلی است که برایشان، ورزش در پیوند با سیاست و به ویژه سیاست‌های چپ، رادیکال و انقلابی در دهه پنجاه و شصت گره خورده و به همان نسبت،تخریب چهره او، برای حکومتیان و مرتجعین دست راستی، مهم است. رسانه‌های جمهوری اسلامی، در تاریخ یکم تیر 1400 (22 ژوئن 2021)، به پخش خبر جعلی „بازگشت پرویز قلیچ‌خانی به ایران“ پرداختند. به نحوی که هم حرفی را رسما نزنند و هم این توهم را ایجاد کنند که یکی دیگر از چهره‌های شناخته شده اپوزیسیون چپ، از مبارزه اش علیه جمهوری اسلامی دست شسته و به ایران بازگشته است. این رسانه ها نظیر تابناک، خبربان، پایگاه خبری 55آنلاین و… همگی داستان مشابهی را از زبان حسین شمس، سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال ایران، تکرار کرده اند که گویا با پرویز قلیچ خانی تماس و هماهنگی صورت گرفته و این خبر مبنی بر موافقت او بوده است. البته در همین چند روز شبیه همین اخبار و یا شایعات دیگر در مورد فعالین اپوزیسیون، هنرمندانی که در اعتراض به سانسور جمهوری اسلامی در خارج از کشور به کار و فعالیت هنری مشغولند و نظایر آن پخش شده است. به نظر می رسد این بخشی از تاکتیک وزارت اطلاعات و رژیم جمهوری اسلامی است تا نگاهها را از انتصاب آیت الله قاتل، رئیسی، به موضوعات دیگر جلب کنند. در عین حال، سیاست تعرض به مخالفین و نیروهای پیشرو را در داخل و خارج از کشور شدت بخشند. دور جدید جنگ روانی رژیم با استفاده از شایعه پراکنی، شدت گرفته است و این بار پرویز قلیچ‌خانی در لیست پرونده‌سازی رسانه‌های نزدیک به وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران قرار گرفته است. در روزهای آتی بایستی شاهد تعداد بیشتری از „اخبار سفارشی“ و اجباری در رسانه‌های داخل کشور باشیم که این رسانه‌ها بایستی با دستورالعمل نیروهای رژیم به انتشار این اخبار جعلی تن در دهند.ـ

برای کارهای دیگری با کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال و مدیر مسئول نشریه آرش، گفتگویی داشتم که امیدوارم در فرصت مناسب انتشار داده شود. در حاشیه گفتگو، به این شایعه پراکنی‌ها اشاره داشتم و پرسیدم، نظر خودش چیست؟

ـ«خوشبختانه می‌دانی که الان از امريكا دارم با تو صحبت می کنم. البته اين دفعه اول نيست كه اين شايعه و یا نظایر آن را ساخته‌اند. تا زمانی که این جنایتکاران، برسرکار هستند، من پایم را به ایران نمی‌گذارم. آن هم درست در این روزها که قاضی مرگ که در کشتار سراسری زندانیان سیاسی در ایران از متهمان اصلی است، حالا به عنوان رئیس این حکومت قرار است سرکوب مردم کشورم را هارتر و خشن از قبل به پیش ببرد.»ـ

خوشبختانه این شایعه با حضور و واکنش صریح پرویز قلیچ‌خانی راه به جایی نمی‌برد، ولی از سوی دیگر هوشیاری وسیع‌تری می خواهد که نیروهای پیشروی اپوزیسیون کانال‌های مستقیم و یا غیرمستقیم چنین شایعه پراکنی‌هایی را با دقت شناسایی کنند و اجازه پیشبرد جنگ روانی را به مرتجعین و حکومت جمهوری اسلامی ندهند.ـ

همایون ایوانی، ششم تیر 1400، 27 ژوئن 2021

تصوير 1- پرویز قلیچ خانی، 1355، استادیوم امجدیه
تصوير 1- پرویز قلیچ خانی، 1355، استادیوم امجدیه

Keine Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.

اخبار زندان
گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۷۱‏ ‏۲۲ فرورین ۱۴۰۳ – ۱۰ آوریل ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی از جنایت‌های اخیر آمار حداقلی جنایت‌های رژیم از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون کشته‌های راه آزادی ‏ زندانیان سیاسی و معترضان در خطر محکومیت به اعدام عدام‌ها: نقض حق زندگی دستگیری‌ها ‏ زندانیان سیاسی: ناپدیدشده‌گان …

Uncategorized
جمهوری_اعدام در سال گذشته با بیشترین اعدام، رکورد ۸ سال اخیر را رقم زد و شورای حقوق بشر رژیم را برای هفتادمین بار محکوم کرد.

بابک علی پور، متهم سیاسی، علیرغم گذشت ۱۰۹ روز از زمان بازداشت، هنوز در بند ۲۰۹ زندان اوین و در وضعیت بلاتکلیف به سر می‌برد: به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، آقای علی پور درتاریخ یکم دی م ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. تاکنون …

خبر
مقاومت زندگی است. ننگ و نفرت بر رژیم اسلامی

گزارش مبارزه برای آزادی ـ ۶۸ (۲)‏ ‏۱۰ اسفند ۱۴۰۲ – ۲۹ فوریه ‌۲۰۲۴‏ در این شماره:‏ برخی خبرها‌ی:‏ فساد و غارت‌گری ‏نهادینه‌ی رژیم ‏ کارگران و حوادث کاری؛ حقوق و دستمزد؛ فقر، تورم احضارها؛ اخراج‌ها و محرومیت‌ها نقض آزادی بیان؛ زنان و کودکان نقض حق بهداشت،‌‌ آموزش، محیط زیست …

%d Bloggern gefällt das: